Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Snímek, který zamotal hlavu i NASA: Kde se na Marsu vzala pistole?

Autor: so - 
19. února 2016
20:10

Sousední planeta Mars je obydlená. Navíc nebezpečnými gangstery, kteří umí zacházet se střelnými zbraněmi. Tak to alespoň vypadá podle nejnovějších snímků z NASA, na nichž je na povrchu Marsu vidět povalující se pistole... Co za tím vězí?

Jsou Marťané ozbrojení a nebezpeční? Po snímcích zveřejněných Americkou vesmírnou agenturou (NASA) bychom si to mohli myslet. Vesmírné vozítko Opportunity pořídilo na »rudé planetě« mezi místy zvanými Mount Edgecumbe a Wdowiak Ridge snímky, o kterých příznivci konspiračních teorií soudí, že jde o zatím nekvalitnější důkazy o existenci mimozemských technologií.

Mezi troskami něčeho, co by mohl být kdysi vesmírný koráb, totiž leží... pistole! S pažbou, hlavní i kohoutkem. Po přepočítání měřítek by mohla mít na délku 30 cm. NASA se přitom dušuje, že snímky vůbec neupravovala…

bedos ( 15. října 2017 09:14 )

Vážení,já mám dvě varianty.e Za prvé,je to kus kamene, který má tvar podobný pistole..., nebo jak je známo, USA na Marsu byly, a to je jejich pistole, kterou tam zanechaly.

kakapr ( 12. října 2017 23:52 )

Kdyby amíkum řekli že je to bumerang tak by tomu věřili.Je to šutr stejně jako ta myš na dalším obrázku.Avšak díky NASA za ty obrázky bez jejich práce by jsme se tam nepodívali.

Ruudazvostravy ( 3. března 2016 10:52 )

Von ten levorvér tam je prej vot ruskí řýnoví revoluce.Dyš posýlaly ty lydi na Sybyř,tak jeden to vzal skratkou a zabloudil.

jirimat ( 1. března 2016 18:49 )

Pistole je stejná blamáž jako lidský obličej nebo pyramidy na Marsu!

smrk ( 20. února 2016 09:58 )

Já bych řekl, že v řiti jseš ty a už hodně dlouho trotlíku gumovej

Zobrazit celou diskusi