Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Americký exguvernér napadl ruskou přítelkyni: Světlana si po útoku podřezala žíly

Autor: lm - 
15. února 2016
22:58

Bývalý newyorský guvernér si uřízl další pořádnou ostudu! Demokratický politik Eliot Spitzer (56) je vyšetřován policií kvůli napadení ruské milenky. Světlana Travis (33) se po útoku zhroutila a podřezala si žíly.

Eliot Spitzer byl kdysi vlivným státním žalobcem a posléze i guvernérem státu New York. Vaz mu ale zlomily jeho aférky s prostitutkami. Podle vyšetřovatelů rozházel za dostaveníčka s lehkými dívkami až dva miliony a platil je i z peněz na volební kampaň. Spitzer po skandálu, který odhalil deník New York Times, rezignoval a rozvedla se s ním manželka.

Bývalý newyorský guvernér si teď uřízl další pořádnou ostudu. Spritzer prý napadl svou ruskou přítelkyni Světlanu Travis poté, co mu oznámila, že se vrací do rodné země. Politik ji měl povalit, škrtit a vyhrožovat jí. Podle deníku New York Post se Světlana po útoku zhroutila a podřezala si žíly. Ruska si posléze zavolala pomoc a policisté ji nechali převézt do nemocnice. Světlana prý nejdříve vše potvrdila, ale posléze svou výpověď stáhla a odmítá spolupracovat.

Spitzer samozřejmě vše popřel a prostřednictvím svého mluvčího uvedl, že se „tato obvinění vůbec nezakládají na pravdě“.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi