Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Gang Pákistánců si zotročil 13letou školačku: Znásilňoval ji celý rok

Autor: rc - 
13. února 2016
15:16

Pro dvanáct Pákistánců se stala sexuální otrokyní teprve třináctiletá dívka. Anglické městečko Keighley, které leží ve West Yorkshiru, často čelí válkám gangů. Město je rozdělené na dvě části a každé z nich vévodí jiný gang. Jedním z vůdců gangu byl i Arif Chowdhury (20), pod jehož nadvládou se ocitla nezletilá Angličanka.

Mladá dívenka pocházející z anglického městečka Keighley, které se často promění ve válečnou zónu pro znepřátelené gangy, vyrostla v rozvrácené rodině. Často utíkala z domu a nakonec se ocitla na ulici, kde si vydělávala prodejem drog. Zakázané látky prodávala pro mladého rodáka z Bangladéše Arifa Chowdhuryho, kterému v té době bylo patnáct let.

Nezletilá dívka nebyla jen Arifovým dealerem, ale také sexuální otrokyní. Mladík ji opakovaně znásilňoval v podzemních garážích pod opuštěnou policejní stanicí. Kromě Arifa mladou dívku znásilňovali ještě další členové gangu. Trýznění nebohé dívky probíhalo na dohled od hlavní městské nákupní tepny na ulici Devonshire.

Znásilňování trvalo dlouhý rok a Arif občas mladou dívku „půjčoval“ jako sexuální otrokyni znepřáteleným gangům z jiných částí města. Dívku zneužívalo celkem dvanáct mladých mužů.

Ovšem trýznění nebylo jen fyzické. Arif jí často volal domů a nazýval ji „děvkou“. Jeden z jeho „vojáků“ se vloupal do jejího domu a hrozil jí upálením, pokud s ním nebude mít sex. Další na ni začal pokřikovat ve městě, kde byla i s babičkou: „Uvidíme se večer!“

Mladá dívka ale nakonec našla odvahu a o pekle, kterým procházela, řekla sociální pracovnici. V roce 2012 byl její trýznitel Chowdhury zatčen, ale ještě toho roku utekl do Bangladéše, kde se ukrývá dodnes a zřejmě už nikdy nebude vydán úřadům.

Ovšem ostatním trýznitelům soud před několika dny vyměřil dohromady 143 let. V rozmezí od 3,5 až dvaceti let.

Město, které leží v údolí, kde psaly romány sestry Bronteövy, se potýká s problémy integrace přistěhovalců a kriminalita stále stoupá.

gabreta ( 14. února 2016 01:39 )

Pomluva, pomluva a zase pomluva!! To by žádný Dr. nebo Ing. neudělal!!!

fking ( 13. února 2016 23:19 )

 Tohle dělají i bílí lidé. Uprchlíci vítejte

jiri.k ( 13. února 2016 22:23 )

Uříznout jim čaraky a strčit jim je do mr.dele.

mandat ( 13. února 2016 21:11 )

 Vykastrovat.

hofihofi ( 13. února 2016 21:04 )

A co se divite, utikaji sami, zeny nechavaji doma a pud je. Jeste , ze ma CR takovou povest, ze sem moc nelezou, a mistni hovada jeste Zemanovi nadavaji.

Zobrazit celou diskusi