Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Džihádisté z ISIS se převlékli za ženy! Hrdlořezové chtěli obelstít armádu

Autor: lm - 
12. února 2016
19:51

Oholili plnovousy, oblékli šaty a nasadili šátky. Dva bojovníci ISIS se pokusili prchnout z iráckého Ramádí v převlečení za ženy! Iráckým bezpečnostním složkám ale přes veškerou snahu neunikli…

Dva mladí bojovníci Islámského státu chtěli prchnout z bojiště před postupující iráckou armádou. Mladíci proto vymysleli bizarní způsob, jak se z obklíčení iráckých vojáků dostat. Rychle oholili bradky, nasadili šaty a šátky a v převlečení za ženy se pokusili z Ramádí utéct.

Irácké bezpečnostní složky ale jejich lest prokoukly a oba je zadrželi. Dvě „paničky na výletě“ je pobavily tak, že se s nimi ještě fotily. Džihádistům ale podle výrazu na snímcích moc do smíchu nebylo.

Není to zdaleka poprvé, co džihádisté podobný fígl zkusili. Už loni iráčtí vojáci zveřejnili podobné snímky ze zadržení několika džihádistů. Ti na sobě dokonce měli podprsenky a make-up.

pekaaaros ( 12. února 2016 23:56 )

hochu měli jim dát projímadlo a pak je kamerovat jak jdou ulicí a teče jim to z nohavic. a pak to poslat jejich vůdcům.

pekaaaros ( 12. února 2016 22:18 )

kdyby se za války dělilo na nacistický fanatiky a na chudáky mladý zmatený osmnáctiletý kluky a ta druhá odrůda by měla být omilosrdněna a nesmělo by se po nich pálit, tak by se všichni ti fanatici vydávali za ty mladý osmnáctiletý zmatený, kdykoliv by jim to přišlo vhod. Proto by nikdy válku neprohráli, proto by to ted bylo jedno velký Německo. Humanita je ústupek, pokud svět dospěje do stádia absolutní krutosti.

cardfalkenau ( 12. února 2016 21:52 )

 Vyplenit tuto sebranku z povrchu zemského

Zobrazit celou diskusi