Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Afghánský student pobodal slovenského spolužáka! Jen o chlup minul tepnu

Autor: lm - 
12. února 2016
16:15

Napadl ho zákeřně ve spánku! Afghánský student (23) zaútočil v noci nožem na svého spícího spolubydlícího na slovenském internátě v Nitře. Podle svědků do něj začal bodat hlava nehlava, protože s ním nechtěl bydlet.

Podle zjištění TV JOJ slovenský student zrovna spal ve svém pokoji, když k němu přišel jeho spolubydlící z Afghánistánu a chytl ho pod krkem. Vyděšený Richard ani nestihl zareagovat a Afghánec vytáhl kuchyňský nůž a minimálně dvakrát ho bodnul.

„Pobodaný přišel na recepci a uvedl, že mu to udělal spolubydlící,“ řekla televizi jedna ze studentek. Zraněný mladík měl bodnořezné rány na krku, hrudníku a zádech. Richard měl ale štěstí, rána na krku byla jen několik milimetrů od tepny.

Afghánského studenta zdrželi na internátě policisté a odvezli ho s pouty na rukou. Cizinec v Nitře údajně studoval prvním rokem a spolubydlící si na něj prý stěžoval a nechtěl s ním bydlet. Afghánec prý slovenského studenta napadl kvůli úplné banalitě. „Nechtěl s ním jít ven a už tři dny měl zabaleno s tím, že se od něj stěhuje. Pak na něj najednou nad ránem zaútočil,“ uvedla studentka. Případ momentálně vyšetřuje policie.

 

dzambulka007 ( 12. února 2016 20:06 )

ubožáku

ixtlil ( 12. února 2016 19:51 )

Jen nechápu, proč v tomto zcela jasném případě (oběť činu tr. proti životu ihned po činu viděna svědky a následně i se stopami při pokusu o vraždu usvědčující pachatele zjištěn příslušný pachatel, není schopen děkan fakulty jej již téhož dne z té fakulty vyloučit=vyrazit, případně když ne děkan tak rektor vysoké školy, pod kterou ta fakulta spadá.To může udělat i bez čekání na rozsudek soudu, tu pravomoc má, čmoud se může jít soudit, že byl "neoprávněně" vyloučen z výuky.

eiben ( 12. února 2016 19:42 )

kurva nevite proc ma ten muslim zkurveny zakryty ksicht?????

rumungro ( 12. února 2016 19:30 )

Na něj a podobny bratrance se má správně používat šária.Oko za oko ... .

tgbg ( 12. února 2016 18:33 )

To samé tady dělali ruští okupanti. Akorát se to nesmělo nikde zveřejňovat.

Zobrazit celou diskusi