Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Muže zabil agresivní jelen: Lidé si podle zranění mysleli, že ho někdo ubodal

Muže zabil agresivní jelen.
Muže zabil agresivní jelen.  (Autor: TV Markíza)
Autor: shp - 
10. února 2016
18:35

Chovali ho v zajetí, ale špatně to snášel. Několikrát unikl a napadl místní. Tentokrát ale jeho běsnění skončilo smrtí. Agresivní jelen svými parohy ubodal v slovenské Horní Nitre 78letého muže. Když ho našli sousedi, mysleli si podle zranění, že ho někdo pobodal. Šlo však o krvavý útok zvířete.

Důchodce se zrovna vracel ze zahrady, když se na něj zničehonic vyřítil rozzuřený jelen. Zaútočil na něj zezadu a nabodl ho na parohy. Když nebohého muže svalil na zem, začal po něm dupat.

Řekl mi, že ho chytil za parohy a otočil mu hlavu, ale neubránil se mu,“ řekla TV Markíza mužova dcera. Zraněného našli sousedi, podle zranění pojali podezření, že důchodce někdo pobodal. Zavolali proto záchranku, která muže převezla do nemocnice.

V ní ještě muž dlouho bojoval. „Doufali jsme, protože to byl silný chlap. Ty tři dny, co v nemocnici ležel, jsme si dělali i legraci,“ dodala dcera. Muž však svým zraněním podlehl.

Rodina tak nyní chystá pohřeb. Policie již začala trestní vyšetřování ve věci usmrcení. Nedávno přitom jelen zaútočil na mladý pár, napadení zvířetem se však obešlo bez zranění. Majitel ohrady, ze které zvíře uteklo, se k útoku jelena vyjádřit nechtěl.

Video  Reportáž TV Markíza o napadení jelenem  - TV Markíza
Video se připravuje ...

moiaza ( 10. února 2016 20:33 )

 Kdyby byl muž moudrý, měl by tu potvoru dávno v mražáku.

majojo ( 10. února 2016 18:52 )

Zraněného ho našli sousedi, podle zranění pojali podezření, že důchodce někoho pobodal. Zavolali proto záchranku, která muže převezla do nemocnice. Takže kdyby nepojali podezření, že ho nekdo pobodal, záchranku by nezavoali?

Zobrazit celou diskusi