Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vypátrala ztraceného tátu: Při seznámení dívku brutálně znásilnil!

Otec svou dceru při prvním setkání znásilnil. (ilustrační snímek)
Otec svou dceru při prvním setkání znásilnil. (ilustrační snímek)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lm - 
10. února 2016
11:45

Dlouhá léta hledala svého tatínka, ale shledání s ním jí nakonec změnilo život navždy. Dvacetiletá Australanka si po hororovém setkání přála, aby svého otce (38) raději nikdy nepotkala.

Mladá žena z australského Melbourne pátrala dlouhá léta po svém tátovi, kterého od narození nikdy nepotkala. Podařilo se jí ho ale vystopovat až předloni. Nadšená žena se svého tátu rozhodla pozvat k sobě domů navzdory tomu, že slyšela zvěsti, že je to násilník.

Vysněné setkání se ale brzy změnilo v horor. "Poprvé jsem viděla svého tátu. Vypadal, že je z našeho setkání také šťastný. Já byla úplně nadšená a štěstím bez sebe," popsala žena u soudu. Její táta se ale úplně změnil, jakmile zůstali v domě sami.

Otec dceru prý požádal, aby ho objala, a přitom ji začal líbat na krk a ochmatávat. "Budu tě navždy milovat," řekl jí táta a pak ji znásilnil. "Cítila jsem se strašně, byl to přeci můj táta," uvedla žena u soudu. Žena vše přiznala svému manželovi, který se vrátil později, a společně zavolali policisty.

Chlípný otec poté policistům tvrdil, že sex ve skutečnosti iniciovala jeho dcera. "Chtěl jsem odmítnout, ale nechtěl jsem ji (opět) ztratit," uvedl do protokolu. U soudu se pak přiznal jen k incestu a dostal čtyři roky za mřížemi. Soudce mu prý dal mírný trest kvůli jeho pohnutému osudu.

 

 

dzambulka007 ( 14. února 2016 02:59 )

Tyto nanynky, co kryjí hajzly, protože jsou jejich příbuzní a tvrdí, že jsou svatí, fakt miluju. Dostala lekci, blbka.

djaba ( 10. února 2016 16:52 )

 Když vidím , jaké rodiče či sourozence najdou v Poště pro tebe , nehledám .Adoptivní rodiče mně vychovali dobře a teď se starám s manžekou o ně já a říkám jim mami a tati .

sores ( 10. února 2016 13:09 )

 Nikdy bych nepátrala po pravých rodičích. Rodiče jsou ti co vychovávají a hlavně milují adoptované dítě! Ti co zavrhnou své dítě a zbaví se ho, jsou bestie! I když ne pokaždé se povede adoptované děcko, jelikož v pubertě se začnou projevovat geny po pravých rodičích a ty nejsou vždy dobré. Je to riziko.

ejvm1712 ( 10. února 2016 13:04 )

Hnus

pravlast ( 10. února 2016 12:21 )

To asi nikdy nepochopíš,někdo-možná většina ráda pozná pravé rodiče a někdo si to třeba rád dá do rodokmenu.

Zobrazit celou diskusi