Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sexuální útok v živém vysílání. Blonďatou reportérku obtěžovali v prokletém Kolíně

Autor: shp - 
5. února 2016
22:30

Do Německa přijela, aby natočila reportáž o tom, že tradiční kolínský festival byl zastíněn silvestrovskými sexuálními útoky migrantů. Nakonec se sama stala obětí. Belgickou reportérku Esmeraldu Laby obtěžovali muži v Kolíně nad Rýnem přímo v živém vysílání.

Jejich útok byl zachycen kamerou. Jeden z mladíků k Esmeraldě přistoupí zezadu a začne předstírat kopulaci, přičemž se svým rozkrokem otírá o pozadí moderátorky. Jenže to nebylo všechno. Esmeraldu mimo kameru dokonce osahávali.

Ze začátku za mnou dělali jenom obličeje. Pak na mém prsu přistála ruka. Byla jsem v šoku,“ prohlásila reportérka televize RTBF. Policie již hledá výtržníky, kteří se obtěžování blondýnky dopustili. Muži však na uprchlíky nevypadají.

Moje vystoupení před kamerou bylo chaotické, lidé ukazovali prostředníčky, muž za mnou předstíral sex a nejhorší z toho bylo, když mi na prsu přistála ruka,“ dodala moderátorka. Jak to tak vypadá, v prokletém Kolíně nad Rýnem nebude hned tak klid.

Na karnevalu došlo podle policie k 18 evidovaným sexuálním útokům a zatčení 181 lidí. O Silvestru došlo ve městě k asi stovce sexuálních útoků. Kolínem nad Rýnem tak stále obchází strach.

Video  Sexuální obtěžování reportérky v Kolíně nad Rýnem v přímém přenosu  - Youtube.com
Video se připravuje ...

lipno ( 6. února 2016 09:32 )

Proč? Lýba už 30 stříbrných dostala!

maruch ( 6. února 2016 08:55 )

 Beztak jsou to nastrčení ohmatávači( platí sluníčkáři a neziskovky)aby dali všem na jevo ,že migranti nejsou Ti špatní.

santikxauz ( 6. února 2016 08:07 )

Doufám,že to EU nepovolí. http://www.kdiskusi.cz/clanek/pro-legalizaci-znasilneni-se-planuje-mezinarodni-akce/39 4

rumungro ( 6. února 2016 08:01 )

Čemu se Belgičanka diví? Stačí zajít do go-zon v Bruselu. //Reakce němců jsou natolik divny,že je snad psali úředníci společně s migranty.

jiznicechy ( 6. února 2016 03:18 )

Já jsem úplně zděšeně četl komentáře Němců u toho videa z metra v Mnichově - vymyté mozky - je nutno jim dát čas na přízpůsobení, oni převezmou potom místa kvalifikovaných dělníků a všechno bude dobré. Další: Nač pomáhat ženám? Ať si pomůžou sami. Nějaká Němka, která v jižním Německu žije, tak tam uváděla, že urážky a verbální útoky na ženy jsou již každodenní samozřejmostí, že jsou rády, že je neznásilňují - zatím. Policajti prý k tomu vůbec nejdou pokud nejsou nejméně 4 - mají prý doma rodiny a děti a musejí přece pro ně ochránit. Další Němec se ptal, proč video s útokem v metru v Mnichově neviděl ani v televizi, ani v tisku? No a ten,kdo ho na Youtube dal, byl tak znechucen omouváním těch emigrantů (omlouvali je Němci!), že napsal, že všechny takové komentáře bude mazat a že by jim snad nevadilo ani, kdyby Němce vraždili a ještě by je omlouvali. Tak ho obvinili, že je fašista! Další psali, že jakmile proti imigrantům cokoli máte - jste fašista a Nazi. Buď jim lezete do p****e nebo jste fašista a Nazi.

Zobrazit celou diskusi