Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matce začalo po porodu znovu růst bříško: Zděšení doktoři z něj vytáhli něco nečekaného

Autor: lm - 
4. února 2016
22:01

Čtyřiatřicetiletá Julia Selina z ruského Petrohradu si po porodu prošla opravdovým peklem. Mladá matka málem přišla o život po císařském řezu, který zfušovali doktoři.

Mladá matka se moc těšila na druhé děťátko a přála si ho porodit přirozeným způsobem. Doktoři ale zjistili, že její nenarozený syn je ve špatné poloze, a doporučili císařský řez. Mladá matka kvůli obavám o dítě svolila. To ještě nevěděla, že kvůli císařskému řezu skoro přijde o život.

Chlapeček Dima přišel na svět téměř bez problémů a měl se čile k světu. Zato jeho mamince Julii bylo den ode dne hůř a hůř. "Začalo mi otékat bříško. Brzy narostlo tak, že bylo větší, než když jsem byla v devátém měsíci těhotenství. Každý pohyb pro mě byl neskutečně bolestivý. Myslela jsem si, že je to normální pooperační reakce, ale pak už jsem si nemohla ani sednout a řvala jsem bolestí," popsala Julia.

Mladá matka trpěla nesnesitelnými bolestmi a horečkou, ale její doktoři trvali na tom, že je to normální. Po 24hodinové agonii se proto rozhodla vydat se do jiné nemocnice, kde ji konečně vyšetřili. Ultrazvuk odhalil v jejím břichu spoustu tekutiny a také cizí objekt. Julie byla proto poslána okamžitě na operaci.

Při pětihodinové operaci doktoři z jejího břicha odsáli 2,5 litru hnisu a také vytáhli věc, která všechny problémy způsobila. K překvapení samotných chirurgů to byla operační rouška, kterou v ní zapomněli doktoři při císařském řezu!

Julie byla po probuzení v šoku. "Snažím se odpustit těm, co mi to způsobili, ale vždy si vzpomenu na to, že mé děti mohly přijít o maminku. Ráda bych to urovnala nějak civilizovaně," uvedla mladá matka, které momentálně pomáhají právníci se žalobou, kterou chtějí dosáhnout toho, aby se podobná situace už nikdy neopakovala.

y1xcvbnm ( 2. května 2016 06:11 )

to snad je celý stan !!! to muselo dát práci jí ho tam vecpat .

madla ( 17. února 2016 12:54 )

Tam to asi půjde těžko

madla ( 17. února 2016 12:51 )

prvosenko,to velké zelené je taky rouška,ne zástěra to malé bílé o čem píšeš, je ústní rouška   PŘED a PO operaci se VŽDY musí (asi ne všude) kontrolovat a odsouhlasit počet kusů.

prvosienka ( 9. února 2016 21:33 )

rouška je to malé biele čo nosia zdravoťáci na ustch,prečo tu ukazuju velku zelenu zasteru_? ustach

pepen ( 5. února 2016 07:39 )

Bohužel,takto se chovají dnešní lékaři!!!!Prodělal jsem několik vyšetření-kvůli strašným bolestem dolních končetin.Podotýkám,že jsem po dvou operací bederní páteře a léčím se s hypertenzí.Po různých vyšetření mi lékařka řekla,že jsem v pořádku a můj stav je úměrný k mému věku.Nedalo mi to a objednal jsem se na vyšetření cév.Samozřejmě-tam mi zjistili zánět žil!!!Beru léky a jsem již v pořádku!!!Co na to říct,je to dobou-opravdu se musíte bránit!!!!  

Zobrazit celou diskusi