Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

CIA odtajnila stovky dokumentů o mimozemšťanech! Jsou mezi námi, nebo ne?

Autor: lm - 
29. ledna 2016
20:13

Pravda už je venku! Americká zpravodajská služba CIA odtajnila stovky dokumentů o mimozemšťanech a dalších nevysvětlitelných jevech ze 40. až 60. let. Zveřejnění dokumentů se shodou okolností kryje s dobou, kdy se na obrazovky po čtrnácti letech vrátil sci-fi seriál Akta X, jehož ústřední zápletkou jsou právě nevysvětlitelné případy a mimozemšťané.

Létající talíře, mimozemšťané a nevysvětlené jevy. O tom pojednávají stovky dokumentů, které zveřejnila americká zpravodajská agentura CIA. Dokumenty datované do 40. až 60. let byly doposud v režimu nejvyššího utajení. „Rozhodli jsme se uveřejnit několik dokumentů, které budou zajímat jak skeptiky, tak příznivce těchto teorií,“ píše se v příspěvku na stránkách agentury.

Doba zveřejnění těchto dokumentů se shoduje s návratem kultovního seriálu Akta X na obrazovky. Toho zástupci agentury využili a pro fanoušky seriálu vybrali nejlepší dokumenty. „Níže najdete pět dokumentů, které by agent Fox Mulder určitě s radostí použil, aby přesvědčil ostatní o existenci mimozemské aktivity. Zároveň jsme vybrali pětici dokumentů, které by jeho skeptická partnerka agentka Scullyová použila, aby ukázala, že UFO může mít i vědecké vysvětlení,“ stojí v příspěvku.

Dokumenty v angličtině například informují o pozorování UFO nad východním Německem v roce 1952, které podle svědků mělo asi 15 metrů v průměru. V tom samém roce byly podobné létající talíře spatřeny i nad Španělskem, severní Afrikou a Kongem. Mezi dokumenty jsou i tři snímky údajných mimozemských vetřelců.

CIA samozřejmě dlouhodobě tvrdí, že nemá žádný důkaz o tom, že by mimozemšťané existovali. Agentura prý chtěla zveřejněním dokumentů pouze ukázat, že pro UFO existuje i vědecké vysvětlení.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pekaaaros ( 30. ledna 2016 04:07 )

třeba na druhé straně vesmíru existuje civilizace, co o nás sní ve fantasmagorních příbězích stejně, jako my o ni. Představujeme si navzájem, že tam hluboko ve vesmíru ještě někdo existuje, ale vědecky si to oba vyvracíme. A pak je tady třeba ještě třetí civilizace, která je tak vyspělá, že o nás obou ví první poslední a směje se nám, jak na sebe vzájemně nevěříme. ha

djaba ( 29. ledna 2016 23:09 )

 i kdyby jsme připustili mimoajtíky , dna vesmíru je

zarazenyprd ( 29. ledna 2016 22:16 )

 Ufouni jsou tady! Jeden ochlasta v naší hospodě říkal, že jich už viděl deset. Jasný důkaz.

zdendast ( 29. ledna 2016 20:48 )

kdyz UšAci nevedí kudy kam tak vytahnou ufouny

Ruudazvostravy ( 29. ledna 2016 20:31 )

 Ja,lydički,uš sou tady.Ta ynváze prej začne tak,že první budou padat s nebe ho*una a gdo zaváhá a fčas sy je nenapitluje,tak potom nebude mýt co do hubi.

Zobrazit celou diskusi