Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chtěla syna, čeká paterčata: Kvůli obřímu bříšku musí vstávat 12krát za noc

Autor: so - 
28. ledna 2016
05:44

Čekat paterčata rozhodně není žádná legrace. Jak se taková žena cítí, co prožívá? S tím se nyní pravidelně na svém blogu Surprised by five (Překvapena pěti), který sleduje přes 150 000 lidí, svěřuje Australanka Kim Tucci (26).

Mladá žena, která už má dvě holčičky a přála si ještě syna, popisuje své neobvyklé těhotenství už od okamžiku, kdy zjistila, že čeká paterčata. Sdílí fotky i videa z ultrazvuku a podrobně popisuje své pocity. Paterčata by se měla narodit na začátku dubna. Zajímá vás, jaké Kim zažívá pocity?

„Přestala jsem snášet mléčné výrobky, hned po nich zvracím,“ svěřila se. „Cítím celé tělo, i spaní je hodně bolestivé,“ vypráví o těhotenství. „Za noc musím zhruba dvanáctkrát na záchod.“

soltero1 ( 28. ledna 2016 09:08 )

Tahle ta to ma beztak taky z umelyho... takze, at si nestezuje.

kukulin ( 28. ledna 2016 08:35 )

Vícečetná těhotenství jsou výsledkem umělého oplodnění, kde nastávající matka souhlasí s tím, že jí zůstanou nejvíce vyvinuté dva plody. Jenže některé cikánky si z paterčat chtějí udělat kšeft a ponechají si všechny. Po porodu ze sebe udělají ubožačku, která nemá peníze na tak velkou rodinu a má stále nataženou ruku na penízky, když se jí stala ta věc, že má velkou rodinu a chce, aby se o ní a její rodinu staral stát. Cikáni když jich není třicet v rodině tak se cítí opuštěni. Takže přiberou do rodiny, všechny nepřizpůsobivé.

Zobrazit celou diskusi