Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Džihádista John odmaskován v řadách ISIS, vyfotili ho krátce před smrtí

Autor: shp - 
26. ledna 2016
20:49

Je už po smrti, jeho tvář zná skoro celý svět, ale přesto jsou tyto fotky unikátní. Zachycují totiž Mohammeda Emwaziho alias nechvalně proslulého džihádistu Johna odmaskovaného v řadách ISIS. Jen krátce před smrtí.

V ruce třímá kalašnikov, tvář má zarostlou plnovousem a je připraven kdykoliv zabíjet. Tak vypadá džihádista John na prvních odhalených fotkách, které ho zachycují jako bojovníka ISIS. Do poslední chvíle totiž teroristé tajili identitu muže pocházejícího z Londýna.

Nechvalně proslul jako kat z popravčích videí, na nichž setnul hlavu bezvěrcům. Emwazi zahynul při leteckém útoku 12. listopadu loňského roku. Po zasažení dronem se vypařil.

V posledním čísle islamistického časopisu Dabiq ISIS úmrtí Emwaziho potvrdil. „Byl to počestný bratr, vynikal svou upřímností, ambicemi a entusiasmem,“ chválili ho jeho kolegové ve zbrani.

Emwazi byl ve skutečnosti hrdlořez, kterého zavrhla vlastní rodina. Nikomu dalšímu již neublíží, ale kolik lidí ve skutečnosti zabil, asi nikdy nebude odhaleno…

ginna15 ( 27. ledna 2016 13:36 )

AT VYCHCÍPAJÍ KRUTOU SMRTÍ VŠICHNI ISLÁMISTI,MUSLIMOVÉ I ARABSKY DRŽKY!!!!!AT JE TEN JEJICH ALLÁH NECHÁ ZHEBNOUT A PAK ZHEBNE SÁM,JE TO MÉNĚCENNÁ A PROKLETÁ RASA!!!!!!!..nejlepší je hrat si na etiku a demokracii u vrahounů muslimskejch..!!.. a oni toho maximálně využivají té dementní demokracie v Evropě..!!NEDIVÍM SE,ŽE NÁMA POHRDAJÍ,JSME MĚKCÍ A SMĚŠNÝ...Oni nas převalcujou a zničí,díky DEBILNIM POLITIKUM CO SI S E R O U DO GATÍ..

ginna15 ( 27. ledna 2016 12:01 )

nejlepší je hrat si na etiku a demokracii u vrahounů muslimskejch..!!! a oni toho maximálně využivají té dementní demokracie v Evropě..!!

tgbg ( 27. ledna 2016 10:25 )

klid fašistická diktatura RUSKA vycvičí další statisíce teroristů a džihádistů .už to udělali mnohokrát a to včetně ruských neonacistů ,otázka je kdy tyto zrůdné zločinné režimy budou souzeny za terorismus,zakládání terorismu, okupace bez mandátu OSN, adesítky milionů obětí ...........kdy bude norimberský proces s bestiálními vrahy z RUSKA ? na co svět čeká až ty ruské bestie vyvolají další války? . tajná operace ruské FSB- výcvik syrských teroristů proti vládě. RUSKO je teroristický režim ,každý spojenec RUSKA je zrůdný zločinný stát . Podle dohody RUSKO dodává zbraně a finance a FSB instruktory, kteří učili povstalce zacházet s ruskými automaty Kalašnikova a ruskými protitankovými střelami.

rumungro ( 27. ledna 2016 01:54 )

Nakydali tolik zla a udělali takový chaos,že s nimi táhnou už jen ti,kterým platí,nebo ti, které vydírají tak jako Merkel,kterou roky odposlouchávali.Hroutí se jim to,tak provokují Rusáky s úmyslem vylidnit rebelantskou Evropu.

rumungro ( 27. ledna 2016 01:43 )

To je přesně zamířeny!

Zobrazit celou diskusi