Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka s ročním synem se otrávili v zavátém autě: Sníh jim ucpal výfuk

Autor: lm - 
25. ledna 2016
10:49

Sněhová kalamita, která zasáhla východní pobřeží USA, si vyžádala smutnou oběť. Mladá maminka Sashalynn Rosa (23) se se svými dvěma dětmi otrávila oxidem uhelnatým v autě poté, co se jim do výfuku dostal sníh.

Sashalynn Rosa se v sobotu vracela domů se svým manželem a jejich dvěma dětmi - synem Messiahem (1) a dcerkou Saniyahou (3). Kvůli sněhové kalamitě se jim ale nedařilo zaparkovat auto. Partner Sashalynn proto vystoupil a začal odhrabávat parkovací místo, zatímco zbytek rodiny seděl v teple v autě a čekal, až budou moct zaparkovat.

Stačilo ale jen dvacet minut a došlo k obrovské tragédii. Sníh totiž ucpal výfuk auta a do vozidla se začal linout nebezpečný a tichý zabiják, oxid uhelnatý. Bezbarvý plyn bez chuti a zápachu je značně jedovatý a v podstatě neodhalitelný. Matku a jejího synka se už bohužel nepodařilo zachránit. Tříletá dcerka leží ve vážném stavu v nemocnici.

"Lékaři si myslí, že (Saniyah) nepřežije. Řekli, že má velmi malou šanci," řekl novinářům Felix Bonilla Sr., dědeček malé holčičky. "Jejich ztráta je pro nás velmi těžká," dodal smutně.

tuhosmakos ( 25. ledna 2016 14:27 )

Nechapu, proc cekali v aute pred barakem, nez tata odhaze snih, aby mohli zaparkovat, to jako nemohli vystoupit a udelat par kroku aby dosli domu??? Lenost a demence Amiku nezna mezi. Pak na to doplati i deti... Ktery stejne tu lenost a demenci pochyti od svych rodicu, takze kdyz vyrostou, tak je z nich to samy....

13ka ( 25. ledna 2016 13:52 )

 Chudáci. Matka se synkem snad umřeli bez bolesti a holčičce přeju, ať se stane 🌟zázrak a uzdraví se bez následků.

yokky ( 25. ledna 2016 13:26 )

hey frank ,,don't by idiot.............

karelka ( 25. ledna 2016 12:28 )

Nedavno uvěznění řidiči v RF volali Putinovi, že nezabezpečil průjezdnost komunikace, měla to také z zkusit u Obami....

alex_murphy ( 25. ledna 2016 12:23 )

 Plyn z výfuku je zaveden přímo na komoru řidiče. Tento systém se již v praxi osvědčil.

Zobrazit celou diskusi