Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chtěl jsem si ho pohladit jako koťátko, prohlásil Putin o líbání chlapce

Autor: haj - 
23. ledna 2016
11:02

Před deseti lety dal ruský prezident Vladimir Putin (63) malému chlapci pusu na nahý pupík. Vysloužil si za to pořádnou dávku kritiky a byl obviňován i z pedofilie. Jak ale na neobvyklý projev náklonnosti zareagoval samotný chlapeček Nikita Konkin? Bylo mu to nepříjemné?

Britské soudní vyšetřování potvrdilo, že ruský špion Alexander Litviněnko (†43) byl otráven radioaktivním plutoniem. Na základě zápisků z jeho deníku se navíc zdá, že za jeho smrtí stojí sám Putin, který měl vraždu schválit. Proč?

Litviněnko byl léta prezidentovým ostrým kritikem, ovšem údajnou poslední kapkou mělo být nařčení z toho, že je Putin pedofil. Agent o tom spekuloval na svém blogu a všechno začalo jedinou fotkou z roku 2006. Na ní Putin na Rudém náměstí poklekává k pětiletému chlapečkovi, vyhrnuje mu triko a líbá ho na nahé bříško.

Mnozí lidé byli Putinovým počínáním znechuceni, ovšem chlapec ze snímku, Nikita Konkin, má na věc úplně jiný názor. Na pusu od Putina je hrdý a dodnes prý na zážitek z dětství rád vzpomíná. „Vůbec to nelechtalo, bylo to příjemné,“ nechal se kdysi klučina slyšet.

Nikita byl tehdy zrovna na výletě se školkou a babičkou Valentinou. Právě ona ho prý měla upozornit, že kolem nich prochází prezident. „Otočil jsem se a on tam šel s ochrankou. Zamával na mě, jako by na mě volal,“ popisuje situaci Nikita Konkin. „Šel jsem za ním. Putin se mě zeptal, kdo jsem. A pak mě políbil, to bylo celé. Byl jsem hodně překvapený,“ zavzpomínal chlapec.

Když se novináři kdysi dítěte ptali, proč podle něj prezident něco takového udělal, s neochvějnou dětskou logikou odvětil: „Prostě se mi moc líbil a já jemu taky… Taky chci být jednou prezident.“ Nikitova babička navíc prozradila, že se její vnouček na prezidentskou kariéru v dětství dokonce připravoval a přednášel rodině Putinovy proslovy. Po setkání se svým idolem se prý navíc dlouhou dobu vůbec nechtěl sprchovat, aby si polibek náhodou nesmyl.

Sám Putin se před deseti lety k políbení dětského bříška vyjádřil takto: „Řeknu vám upřímně, chtěl jsem ho jen pohladit jako koťátko a z toho vzešlo ono gesto. Nic jiného za tím není.“ Pro Nikitu pak měl ještě pár milých slov: „Připadal mi velmi samostatný a sebejistý, ale zároveň bezbranný. Nevinný a velmi hodný malý chlapec.“

Putinovi odpůrci v čele s agentem Litviněnkem ovšem smýšleli jinak. Špion na svém blogu tvrdil, že Putin je pedofil a údajně byl dokonce natočen, jak przní dva nezletilé chlapce. Než ale stačil svá tvrzení podložit důkazy, byl otráven a zanedlouho zemřel.

iFender ( 19. dubna 2018 16:55 )

Eta takaja malenkaja KOSCHISCHKA!

iFender ( 19. dubna 2018 16:52 )

Myslis tim Odrej Topurko? (š+k)

keep.smiling ( 24. ledna 2016 03:41 )

Pedofilů je mezi námi víc než si myslíme...tím ovšem netvrdím, že je Putin pedofil. Utajených, kteří by se ovšem na veřejnosti rozhodně neprojevovali. Například i někteří vychovatelé, nebo spisovatelé, například Ondřej Sekora, byl pedofil. Ale nikdy, pokud je ten člověk inteligentní, to nedá najevo, resp. se neprojeví, neobtěžuje děti. Umí se ovládat. A to někdy po celý svůj život. Dokonce i někteří homosexuálové, o kterých se to jen tuší, nemají za celý svůj život žádný vztah, žádného partnera... Jen primitivové se neovládají, ať jsou z řad pedofilů, nebo ti, kteří znásilňují ženy. Čím menší IQ, tím menší zábrany. *

keep.smiling ( 24. ledna 2016 03:33 )

opět máš pravdu!

bara ( 24. ledna 2016 03:26 )

To: eliska si mě rozesmála, "volemtávat"...))) ne ne, ono to je tak trochu jinak, víš? Mazlí se s malými dětmi kdekterý rodič, nebo lidi, co mají děti rádi, a nejsou to rozhodně žádní pedofilové!! * dovolím si přirovnání...máš nějaké domácí zvíře? Třeba kočku, nebo pejska? Drbeš ho za ušiskama, hladíš kožíšek, necháš si třeba olíznout od nich tvář, vezmeš je do náručí, přitulíš? No, i to je mazlení a já pochybuju, že bys byla proto zoofil! )

Zobrazit celou diskusi