Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tvář švédského Fritzla odhalena! Oběť, kterou znásilňoval v bunkru, promluvila

Autor: shp - 
22. ledna 2016
17:30

To je on, muž, kterému podle rakouského monstra přezdívá celý svět švédský Fritzl. Lékař Martin Trenneborg (38) zdrogoval, znásilňoval a také šest dní držel ve svém podzemním bunkru ženu, z níž chtěl na několik let udělat svou sexuální otrokyni. Na případ se ale přišlo. Osvobozená oběť nyní popsala horor, který zažila na vlastní kůži.

Je jí kolem třiceti let a její identita nesmí být nikdy prozrazena. Ničím se neprovinila, jejím prokletím je přílišná krása, které zvrácený Trenneborg neodolal. On sám však dopomohl svému zatčení. Když zjistil, že jeho domov prohledává policie, svou vězeňkyni přivezl na stanici a nutil ji lhát o tom, že pobyt s ním byl dobrovolný. Vše samozřejmě prasklo.

Žena vypověděla, jak lékař předstíral, že je americký makléř žijící v Londýně. Poprvé se setkali v jejím bytě ve Stockholmu, kde měli sex. Při něm se choval velmi divně. „Když jsme měli sex, tak na mě neustále zíral. Po celou dobu,“ vypověděla policistům ve Švédsku. I přesto však souhlasila, že se s ním sejde podruhé.

Za svou obětí přijel šílený doktor o dva dny později. „Pili jsme šampaňské, ale opravdu jenom trochu. Potom chtěl, abychom jedli jahody. Ve skutečnosti mě jimi krmil,“ prohlásila žena. Jenže jahody nebyly namočené jenom v čokoládě, lékař je napustil ryhopnolem, který ženu omámil. Poté ji znásilnil v bezvědomí. Následně jí na hlavu dal masku staré ženy a převezl ji do bunkru.

Cítila jsem se jako v jedné dlouhé noční můře. Když jsem se probudila, měla jsem v ruce zapíchnuté dvě jehly. Seděl na židli vedle postele. Pamatuji, jak jsem si říkala, že je to velmi surrealistické a že to nemůže být skutečnost. V tom na mě ale náhle začal mluvit švédsky,“ pokračovala ve výpovědi unesená.

Řekl mi, že dveře jsou stejné jako v trezoru banky, zdi jsou postaveny z tlustého betonu, takže mě nikdo neuslyší křičet, nehledě na to, jak to budu silně řvát a že je nemožné se odtamtud dostat. Řekl mi také, že pokud se ho pokusím napadnout a zabít, tak zůstanu sama s jeho zapáchající mrtvolou. Bez jeho asistence nebyla cesta ven,“ stojí ve výpovědi ženy.

Vedle kuchyně byla malá místnost. Když jsem se ho zeptala, co se z ní v budoucnu stane, řekl, že to bude jeho mučírna. Řekl to s úsměvem na tváři a já nevím, jestli žertoval. Po celou dobu byl jinak nepříjemně potichu. Nevěděla jsem, co se mnou bude, jestli mě bude mučit, zabije mě, nebo znásilní,“ dodala.

Jednou mi řekl, že jestli se pokusím utéct, potrestá mě přivázáním řetězy k posteli a budu jíst jenom chleba. Tvrdil mi, že mě bude držet několik let, než mě propustí,“ dodala žena, která prožila šest dlouhých dní plných zdrogování a znásilňování. Nakonec ji vysvobodilo únoscovo zazmatkování.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi