Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krásnou studentku (†20) shodil zákeřně pod metro Íránec, zaútočil zezadu

Autor: shp - 
22. ledna 2016
12:57

Těšila se, že se vrátí po náročném dni domů, čekala v metru, až přijede souprava, a mezitím psala SMS a nehleděla kolem sebe. Vtom přišel ke krásné německé studentce Amandě (†20) Íránec Hamin E. (28) a chladnokrevně ji strčil pod přijíždějící metro. Souprava dívku přejela a na místě ji zabila.

Nepochopitelně kruté napadení se odehrálo v berlínské stanici metra Ernst-Reuter-Platz. Ta byla v době útoku navíc plná lidí. Svědkové hrůzné události nečekali na nic, a když viděli, jak Hamin zabil nevinnou dívku, vrhli se na něj.

Muže, který se narodil v Německu, ale má íránské občanství, zpacifikovali a předali ho poté policii. Ta se nyní snaží zjistit, proč muž dívku shodil pod metro. Podle všeho se totiž vůbec neznali a šlo o nevyprovokovaný útok, informoval Bild.

Jenže se objevily i nepodložené zvěsti, že dívka s německým i švédským pasem a libanonskými kořeny měla s útočníkem poměr a odkopla ho. Jenom čtyři dny před svou smrtí totiž na sociální síť napsala ke své fotce podivný vzkaz.

Proč bych měla být smutná? Ztratila jsem člověka, který mě nemiloval. Ale on ztratil člověka, který ho miloval,“ stálo na něm. Rodina i přátelé mladé studentky jsou její náhlou smrtí zdrcení a nedokážou si vysvětlit, proč k ní došlo.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dzambulka007 ( 23. ledna 2016 01:54 )

Co to pindají o FB, to je takový problém vzít gumovou hadici a položit pár dobře mířených dotazů? Abychom se nakonec nedozvěděli, že si za to mohla sama, jako ty polonahé provokatérky v mrazivé silvestrovské noci. Pěkné děvče, nejspíš ho to nasralo.

jarka.skrb ( 22. ledna 2016 22:54 )

Tady je odkaz na článek v originálním znění http://fortruss.blogspot.sk/2016/01/russians-teach-migrants-lesson-in.html

jarka.skrb ( 22. ledna 2016 22:46 )

Se divím, že tady ta diskuse funguje Btw. ohledně té znásilněné 13-ti leté dívenky v Německu - s migrantama, co jí to udělali, se šlo vypořádat 400 naštvaných německých Rusů, v ubytovně chodili patro po patru a zmlátili je všechny židlema a pálkama (oni totiž znásilnili dceru jednoho z nich). To je rychlé a efektivní řešení, ještě vykopnout z Evropy Vztah USA a EU http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3099/2011/original.jpg

datelobecny ( 22. ledna 2016 19:29 )

I kdyby to nebyl muslim, tak na arabském poloostrově (kromě Izraele) a na africkém kontinentě žijí nejhloupější a nejlínější lidi na světě. Tím, že araba přestěhuješ do Evropy z něj evropana neuděláš. To je prostě fakt.

krucipisek1 ( 22. ledna 2016 18:27 )

Verici nebo neverici, ale urcite to neni mentalitou Evropan a to nicim neokecas, protoze problemy jsou s nimi vsude. A muzou tu zit 50 nebo 100 let a presto budou mlit furt o rasismu a snazit se predelat svet nasilim a atentaty

Zobrazit celou diskusi