Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Denně jsem spala se 110 muži. Dívku ve 14 letech prodali do sexuálního otroctví

Britku Megan Stephens prodal její přítel ve 14 letech do sexuálního otroctví. Zničil jí tím život.
Britku Megan Stephens prodal její přítel ve 14 letech do sexuálního otroctví. Zničil jí tím život.  (Autor: Harper Collins Publishers)
Autor: shp - 
20. ledna 2016
12:47

Když bylo Britce Megan Stephens (25) teprve čtrnáct let, vyrazila se svou matkou do Řecka na dovolenou. Ve slunné zemi se mladá dívka zakoukala do Albánce Jaka. Láska to byla tak velká, že Megan dokonce přemluvila svou matku, aby ji v zemi nechala s mužem samotnou. Ta nakonec souhlasila a byla to největší chyba v jejím životě. Albánec totiž dívku po čase prodal do sexuálního otroctví. O svých útrapách napsala knihu Bought & Sold (Koupena a prodána).

Choval se ke mně hezky. Věřila jsem mu. Milovala jsem ho a on mě miloval skoro ihned. Byl okouzlující, skutečně,“ myslela si nejdřív Megan. Zpočátku idylický vztah dostal trhliny velmi záhy. Když přišel muž s historkou o nemocné matce, která na léčbu potřebuje peníze. Megan donutil pracovat jako spoře oděná tanečnice u tyče.

Nenáviděla jsem každou minutu každé noci, kdy jsem tam tancovala. Nikdy jsem se nepodívala do tváře chlapů, kteří na mě zírali,“ napsala Megan. Jakovi ale chtěla pomoci. Netrvalo dlouho a špatný sen se změnil v noční můru.

Jak ji vzal do kancelářské budovy. „Pamatuji se, jak jsem se třásla cestou po schodech, protože jsem cítila něco zvláštního," napsala. Došli do místnosti bez oken, kde na Megan čekal muž, který ji brutálně znásilnil. „On mě… prostě… znásilnil, skutečně. Všechno si natáčel a já byla paralyzovaná, protože jsem byla v šoku,“ napsala Britka.

Poté, když ležela na zakrváceném prostěradle, hodil po ní v přepočtu 1350 korun. Takový byl první sex Megan. Z nucené prostituce se postupně stávala rutina. „Udělala bych pro něj cokoliv, byla jsem zamilovaná,“ vysvětluje Britka. „Jednu dobu jsem pracovala na ulici. Bylo to hrozné. Bála jsem se ostatních žen, stejně jako klientů,“ pokračuje Megan.

Nakonec začala pracovat v nevěstinci. Zpočátku to bylo 10 zákazníků denně. Začala spát s Jakem a otěhotněla. Jenže její přítel-tyran ji bil tak, že potratila. Nakonec dělala v nevěstinci, kdy ukájela muže během dvou minut za v přepočtu 540 korun. „Chodilo to tam tak,“ napsala Megan.

Jak se nakonec vrátil za rodinou a prodal ji dalšímu pasákovi – Elekovi. Ten ji později zase prodal dalšímu neřádovi Christopherovi. Ve svém nejhorším dnu života měla Megan během 22 hodin 110 mužů, až z toho onemocněla a majitel nevěstince ji poslal domů. „Říkala jsem si, jak je to od něj pěkné,“ napsala Britka.

Ve 20 letech se pokusila o sebevraždu a skončila v nemocnici, kde se setkala znovu se svou matkou, kterou ze svého osudu viní. Později se vrátila do Británie, kde se dala k církvi. V ní se seznámila se svým současným partnerem, se kterým čeká dítě. Snad se pro ni konečně blýská na lepší časy.

Megan Stephens napsala o svých útrapách knihu. Megan Stephens napsala o svých útrapách knihu. | Harper Collins Publishers

zuzanaz1313 ( 1. května 2016 10:52 )

 Clanek trosku prekruteny,ale inak... Jedna z ,,najsrdcelamajucejsich,, knizek jake sem kedy citala... ...autor clanku by si ju mal tiez precitat,lebo napr.: 1. Ona z toho matku nevini,absolutne ne 2. Matka ju tam nenechala! Plan bol taky ze poletia do anglicka,vybavia papiere a chceli ostat zit v grecku. Lenze megan jej z letiska zdrhla,takze nemohla odletet a len mamine povedala do telefonu,ze ju tam pocka kym ona vsetko v anglicku vybavi. 3. Chronologicke nepresnosti... 4.takyto clanek,ktory tak nechutne zjednodusuje ten pribeh,potom len vyvolava reakcie typu,ze je to nana,*** a ze je to blbost neviem co este... Odporucam precitat kazdemu.predovsetkym ludom ktori sa na svoj zivot stazuju...

Orochi ( 26. dubna 2016 10:53 )

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3400746/Woman-sold-sex-slave-14-pimp-touted-15-time-going- Greece-holiday-mother.html Původní trošku podrobnější a nepřekroucený článek ze kterého se dá leccos pochopit.

pong ( 24. dubna 2016 19:19 )

Hov.o

co-teda ( 26. ledna 2016 10:26 )

  Militarističtí exponenti korporátního systému v USA již hlásají teorii jedné světové velmoci. Začněme zajímavým citátem, který názorně ukazuje směr dnešního korporátního fašismu, zatím fungujícího hlavně v ekonomice a militaristicky, válkami a uprchlíky na Blízkém východě. V okruhu lidí kolem Bushova bývalého ministra obrany Rumsfelda fungují lidé, kteří veřejně hlásají tyto názory: Barnett napsal: „Konečným cílem je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vznikem světlé hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali.“ Kdo je Thomas P. M. Barnett? Podívejte se na jeho heslo na Wikipedii. Narozen 1962 v Chiltonu v USA, badatel na poli vojenských strategií a globalizační fanatik pod nadvládou USA elit nad národy světa. Proces globalizace navrhuje završit vytvořením jednoho světového náboženství, jedné kultury a smícháním ras na zeměkouli. Ještě před pádem dvojčat v září roku 2001 v New Yorku představoval Barnett radikální islám jako možného nepřítele USA. Nejdříve touto teorií neprorazil, po událostech 11. září 2001 se však ocitl v záři reflektorů.

keep.smiling ( 21. ledna 2016 05:23 )

hezké připomenutí * bohužel jsme se dočkali i další, začínající cenzury, doufám, že se do mě tentokrát nikdo zde nepustí, tak, jako když jsem o počínající cenzuře psala cca před rokem. * a bůže být hůr, pokud si to necháme líbit! V první řadě by bylo zapotřebí, aby tato vláda skončila, svrhnout ji, není sice v naši moci, ale vyvinout tlak na její odstranění snad ano, ...dále referendum, tak, jako bylo teď v Británii. Například o migrantech, EU... * začít toho 6. února, nebýt pohodlní a jít do ulic! Je to moc důležité

Zobrazit celou diskusi