Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dvanáctinásobná matka bere na děti 1,5 milionu! Od státu chce zaplatit i plastiku prsou

Autor: lm - 
18. ledna 2016
22:25

Dvanáctinásobná matka opět naštvala daňové poplatníky! Cheryl Prudham (33) z britského hrabství Lancashire na dávkách ročně inkasuje skoro jeden a půl milionu korun, ale teď pořádně přešlápla. Za peníze od státu si chce totiž nechat udělat plastiku prsou v hodnotě asi 150 tisíc korun!

Cheryl Prudham je zasloužilou matkou celkem dvanácti dětí. Celá rodinka si žije v pětipokojovém domku a ročně inkasuje na dávkách 40 800 liber, tedy v přepočtu asi 1,45 milionu korun. Otec Robert navíc pracuje jako poslíček rozvážející pizzu a rodinný rozpočet vylepšuje o necelých devět tisíc korun týdně.

Cheryl teď ale pořádně naštvala daňové poplatníky. Plánuje totiž, že za jejich peníze podstoupí plastickou operaci prsou, protože jí přijde, že ta její už jsou moc „povadlá“. „Cheryl už se nemůže dočkat. Plánuje, že si je nechá vymodelovat podle Katie (modelky Katie Price – pozn.red.). Po dvanácti dětech se už necítí moc sexy a vždy se jí líbila typická ženská postava Katie,“ sdělil listu Daily Star Sunday zdroj z jejího blízkého okolí. Operace by měla vyjít přibližně na čtyři tisíce liber (142 tisíc korun).

Zasloužilá matka šokovala veřejnost už několikrát. Když loni rodila svého dvanáctého potomka, rozhodla se raději podstoupit dražší císařský řez, protože se už prý cítila „moc unavená a nechtělo se jí tlačit“. Samozřejmě za peníze daňových poplatníků. Cheryl už dříve uvedla, že se za pobírání sociálních dávek vůbec nestydí.

Zasloužilá matka je podle svých slov prý přímo „závislá na rození dětí“. Prvního syna George měla, když jí bylo 17 let a bydlela v přístřešku pro bezdomovce.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

m1i1l1a1s1e1k ( 12. března 2018 12:46 )

je zajímavé že moje mamka porodila taky 12 dětí a od státu nedostala ani korunu,na dávky prej nemá nárok tak musela furt pracovat jak se narodilo poslední 12 dítě tak se stala samoživitelkou a musela furt pracovat. starší sourozenci se staraly o mladší, naštěstí už jsme všichni dospělí tak má maminka klid. MILUJI SVOJÍ MÁMU ZA TO CO DOKÁZALA

bredy ( 6. prosince 2017 13:20 )

proč ji to vyplácí v korunách mi je záhadou.

plasan ( 1. září 2017 02:29 )

kdyby jenom do Anglie jsou skoro po celí EU a tímto způsobem celá EU padne

plasan ( 1. září 2017 02:26 )

Pokud jste pozorně četla článek tak její manžel je pracující.Pokud se někdo řádně stará o rodinu a zákon ji to umožní tak proč toho nevyužít.Já spíš neuznávám ty co si děti nadělají a pak se o ně nestarají a vyloženě parazitují na dávkách.Je to úhel pohledu a pokud je to spořádaná matka proč ji nepodpořit.Nevím jestli děti máte ale myslím si že to není žádná sranda uklízet vařit prát na 12 dětí.Je to každodenní koloběh práce a úsilí vychovat tolik dětí.Jiná věc je pokud každý měsíc sbalí dávky a jde je probendit jak se říká v takovém případě bych sdílel váš názor.

Bocian ( 5. července 2017 08:06 )

Ta závist nás jednou zabije. Není to snad lepší než to cpát armádě slimáků, která se v EU rozmnoží ještě 5 x rychleji? Tady je vidět, jak ubohý a žebrácký je sociální systém u nás v Exekutistánu, oproti např. Británii, či Německu. A to se tady ještě do lidí bez práce a bezdomovců šije ze všech stran a médií.

Zobrazit celou diskusi