Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Krásná Veronika odešla na brigádu, poté zmizela beze stopy

Autor: shp - 
14. ledna 2016
10:18

Děsivé dny plné strachu prožila rodina krásné brunetky Veroniky Furielové (17). Ze svého domova v krizovém centru Domu svaté Kláry v Liptovském Mikuláši odešla na brigádu, ale poté se nevrátila a zmizela beze stopy. Rodina a přátelé vše nahlásili policii a rozjelo se rozsáhlé policejní pátrání.

V neděli ráno odešla Veronika do práce, ale poté se nevrátila a jakoby se po ní slehla země. Když se do svého bydliště nevrátila do noci, policie spustila po dohodě s rodinou a centrem pátrání. Právě v krizovém centru Veronika pobývala kvůli těžké životní situaci už půl roku.

Krásná dívka, která v zařízení vynikala svou inteligencí i talentem, přerušila studium na střední škole v Bratislavě a díky své šikovnosti si v centru města začala přivydělávat jako brigádnice v restauraci. Její zmizení šokovalo přátele i rodinu. Zmizela totiž bez vysvětlení nebo jakékoliv stopy.

Jsem z toho zdrcená, tohle nikdo z nás nečekal. Mám o ni strach. Ona je člověk, který přesně ví, co chce v životě dokázat, proto jsme všichni překvapení,“ řekla Novému Času vychovatelka Adriana Lukáčová. Usměvavé děvče si v centru velmi oblíbili.

Je to už třetí den, strašně nám tu chybí. Je milá a dokáže člověka pochopit. S nikým se mi tak  dobře nepovídá jako s ní,“ smutnila kamarádka Klaudia. Pátrání nakonec dopadlo dobře. Po třech dnech se Veroniku podařilo vypátrat. Kde však byla a proč se neozývala, zatím není jasné.

mitoz ( 14. ledna 2016 13:35 )

Mám nadpisu rozumět tak, že kdyby byla hnusná, tak po ní neštěkne ani pes?

fotrpjotr ( 14. ledna 2016 11:28 )

Věřím,že brigádničí.

Zobrazit celou diskusi