Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Dětští vojáci ISIS: Nařídili nám zabít rodiče! Jinak by nám zlámali nohy

Autor: shp - 
13. ledna 2016
18:05

Jako malé děti je unesli rodičům. Nebohým, zoufalým a uplakaným chlapečkům pak nařídili zavraždit své vlastní rodiče, které teroristé z ISIS označili za bezvěrce. Dětem, které odmítly, pak teroristé zlámali nohy.

Jeden z chlapců, známý jenom jako Nouri (11), podle serveru BBC odmítl stát se štěnětem chalífátu a teroristé mu před všemi ostatními dětskými vojáky brutálně zlámali nohy. Nikdo další pak už neodmítl se k ISIS přidat. Všichni malí vojáci měli strach.

Často, když čelíme ISIS, vidíme děti v předních liniích s výbušnými vestami. Mají vymyté mozky,“ vypověděl kurdský bojovník Aziz Abdullah Hadur. Vysvětlil, že často stojí na bojišti před dilematem, zda dítě zachránit. Bohužel jsou však ozbrojeny právě výbušnými vestami.

Když se dostanou skrze naši linii, zabíjejí naše bojovníky. Je to neskutečně těžké rozhodnutí. Nevíte, co máte dělat. Když je nezabijete, zabijí ony nás,“ zoufá si kurdský bojovník. Trend nuceného verbování dětských bojovníků je navíc čím dál tím častější. Zvláště v Iráku.

Jeden z bývalých dětských vojáků promluvil o tom, jaké to v řadách ISIS bylo. Měl však štěstí, protože unikl a přežil. „Neměli jsme dovoleno plakat, ale kdykoliv jsem myslel na matku, tak jsem se snažil a plakal potichu,“ prohlásil.

Když jsme unikli, viděl jsem svou matku znovu. Bylo to jako vrátit se mezi živé,“ dodal chlapec. Některé děti, které unikly ze spárů ISIS, žijí v uprchlickém táboře v severním Iráku. Spousta z nich je zjizvena nejenom na těle, ale i na duši. A teroristé vědí, kde jsou…

tbgb ( 13. ledna 2016 23:21 )

Nejen nohy,ale i ruce zlámat.

pekaaaros ( 13. ledna 2016 19:45 )

HA. zdrhl jim. to je potupa pro IS. Neříkal tohle náhodou ten jeden džihádista na videonahrávce? Že ovládnou Evropu a ovládnou naše děti, které nás budou nenávidět? To asi myslel takhle. Že jim vymejou mozky. Nějak se vám to nedaří, džihádisté. Vždyť vám ti kluci zdrhají, protože dál milujou svoje rodiče a chtějí utéci k nim. Všechny ty pózy, kluci se zbraněmi... to není tak, že by ti kluci z vlastního předsevzetí vzali do ruky zbraň. To je tak, že se jdou vyfotit ze strachu o život, ale v duchu vás nenávidí, myslí na své rodiče a chtějí zdrhnout. Jo tak to je. Přiznejte si, že jste amatéři. Neumíte ani vymývat mozky. Většina těch vašich "bratrů" vám posluhuje ze strachu z IS. Ne z přesvědčení. Myslím, že ve vašich kruzích je tolik lidí s potenciálem zradit celej IS, že si to ani neumíte představit. Zrádce IS na každým kroku. Nechtěl bych být ve vedení takového zřízení. haha. bych se bál, kdo mě kde propíchne. za chvíli se vám ta sranda rozpadne.

frantaklika ( 13. ledna 2016 19:20 )

to není nic nového, to dělali i u Hitlerjunge. Děda jednoho chytil na hranicích s dýkou, ale bylo mu ho líto, nechal ho žit. Později toho litoval..

zednik ( 13. ledna 2016 19:15 )

 Do Evropy mezi uprchlíky proudí také desetitisíce dětí bez rodičů. Mnozí z nich nemají žádné doklady a před úřady nemohou doložit svůj věk. Během azylového řízení kvůli tomu podstupují ponižující lékařská vyšetření, mezi něž patří zkoumání genitálií či rentgeny zubů. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/jak-se-testuji-mladistvi-uprchlici-pri-zadosti-o-azyl-pfi-/zahranicni.aspx?c= A151020_143124_zahranicni_ert Co je ponižujícího na lékařské prohlídce?

dylina ( 13. ledna 2016 19:11 )

Áda taky verboval v pětačtyřicátým v Berlíně malý kluky do 1 linie proti Rusákům.

Zobrazit celou diskusi