Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Džihádista popravil vlastní matku na ulici: Přemlouvala ho, aby odešel z ISIS

Autor: bop - 
9. ledna 2016
13:02

Teprve dvacetiletý Alí Saqr al-Qásim se jako odhodlaný bojovník Islámského státu neštítí ničeho! Veřejně popravil vlastní matku, která ho prosila, aby opustil ISIS.

Syrské město Rakka platí už nějaký čas za jakési pomyslné hlavní město Islámského státu. Pro civilisty už místo téměř není k žití. Když už se jim podaří vyhnout se všudypřítomným bojům, stále je sužuje riziko fanatické ideologie. Už mnoho lidí bylo „popraveno“ za prohřešky jako homosexualita nebo tzv. odpadlictví od víry. Podle organizace SOHR během osmnácti měsíců od vyhlášení chalífátu takto zavraždili dokonce na dva tisíce civilistů!

 

 

Případ, který se však udál ve středu, je ještě o něco děsivější. Fanatický následovatel teroristické organizace Islámský stát se neštítil takto „potrestat“ svou vlastní matku! Ta ho prý přemlouvala, aby od ISIS odešel, varovala ho, že západní koalice ISIS porazí, a prosila ho, aby spolu s ní utekl.

Pětačtyřicetiletou ženu, která pracovala na místní poště, ale její syn neposlechl. Naopak její slova nahlásil dalším členům ISIS a ti nad ní celkem rychle vynesli rozsudek – trest smrti za odpadlictví od víry!

Potom už nebylo z pohledu mladého fanatika na co čekat. Vypravil se za svou matkou a před zraky stovek přihlížejících ji přímo na ulici, před budovou pošty, kde pracovala, zastřelil.

prycsnima ( 9. ledna 2016 15:21 )

 Pegida demo dnes v Kolíně .2000 policistů.Na němce jsou silní ale na Silvestra byla policie bezbraná.to je sviň árna !je to úplně v pr deli!

sores ( 9. ledna 2016 15:18 )

Od polozvířat nelze nic jiného čekat. Jsou to zrůdy které mají orgasmus ze zabíjení i vlastní rodiny. Navíc trpí poruchou osobnosti. Bombu na ně!!!

janavoz ( 9. ledna 2016 15:11 )

Kdyby toho spratka vy.urala na led a rozklouzala mohla žít.

zarazenyprd ( 9. ledna 2016 13:51 )

Takový novodobý Pavlík Morozov.

Zobrazit celou diskusi