Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Doktor a jeho žena právnička drželi dceru (12) v kleci, strachy se z toho pomočovala

Autor: shp - 
8. ledna 2016
12:10

On je uznávaným radiologem, ona úspěšnou právničkou. U takto vzdělaných lidí by člověk řekl, že svému dítěti poskytnou lásku, teplo domova a tu nejlepší školu. Američané Eugenio (53) a jeho manželka Victoria (51) Erquiagaovi z Floridy ale drželi svou dvanáctiletou dceru svázanou v kleci.

Na neskutečný případ týrání se přišlo, když dívenka z klece utekla a s pásy na těle zaklepala zoufalá na sousedovy dveře. Ten samozřejmě zavolal policii, která oba tyranské rodiče zatkla. „Měla na rukou a kotnících pásy,“ vypověděl Sean MacIndoe TV Fox 13.

Policisté, kteří vtrhli do domu Erquiagaových, se nestačili divit. Našli v něm totiž sofistikovanou klec, v níž drželi rodiče dceru přivázanou tak dlouho, až se ze všeho děsu a hrůzy pomočovala. Sociálka jim dítě ihned odebrala, stejně jako všech dalších sedm sourozenců.

Rodiče tvrdili, že dělali vše pro její dobro, protože měla výbušné záchvaty agresivity,“ vypověděli detektivové, kteří manžele vyslýchali. „Rodina se spoustou dětí dělala vše proto, aby jí pomohla s problémy v chování,“ prohlásil právník rodičů Derek Byrd.

Dívenka byla jedním ze tří adoptovaných dětí, o které se Erquiagaovi starali. Ostatní děti byly jejich vlastní. Holčička si nejspíš z jejich výchovy odnese doživotní trauma a bude potřebovat pomoc psychiatrů.

1pravda1 ( 28. ledna 2016 11:07 )

A my víme, jak je postaráno u pěstounů o děti např. Michalákové nebo té nemocné holčičky? Děti jsou jim vydány za peníze na pospas, dokonce ani bratři se nemohou stýkat! Toto není v zájmu dětí, každý, kdo má sourozence tak je pro něho v dětském věku týráním, že o svém sourozenci nic neví. Zeptal se někdo bratrů jak si cítí, co když mají z pěstounů strach a vymytý mozek. Náš stát navrhoval, že se setkání zúčastní i náš dětský psycholog, ale bylo to zamítnuto. Placení přechodní pěstouni jsou výmyslem podle norského vzoru ministryně Marksové!!!

1pravda1 ( 28. ledna 2016 11:02 )

Však toto zavádí Marxová, placení pěstouni, kteří se starají o děcka jen pro peníze, a nikdo do jejich domácnosti nevidí, na rozdíl od Klokánků, dětských domovů atd. Když si tam děcko zvykne tak jde k adopci zase někomu jinému. Zatím co dítě z Klokánku nebo děcáku se na nové rodiče těší, toto dítě je zmatené, proč jedni rodiče, na které si zvyklo je předávají jiným rodičům, nehledě na to, že dočasným pěstounům se svěřuje jedno dítě, které se nemá v podstatě na koho obrátit, když se mu tam nelíbí, kdežto v Klokáncích jsou i jiné tety, další děti atd. Ovšem bezcitná ženská Marksová je chce po norském vzoru za pomoci norských fondů zlikvidovat Klokánky a upřednostnit placené pěstouny.

animka ( 9. ledna 2016 08:11 )

My měli v Kuřimi stejně hodnou maminku, ne? Amerika na nás nemá!!

rumungro ( 9. ledna 2016 03:22 )

Další (Norští) "pasáci" dětí.

geve ( 8. ledna 2016 18:59 )

jen jsem se docetla v americkych novinach ze on je nezanestnany a jsou zavreni. Nic vic

Zobrazit celou diskusi