Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Upalování, kastrace a znásilňování. Zavraždění křesťané se mají stát svatými

Autor: mb - 
9. ledna 2016
06:15

Zažili muka, když se jejich známí proměnili ve vraždící monstra a vnitřnosti svých obětí si věšeli kolem krku jako náhrdelníky. Skoro 100 umučených indických křesťanů možná papež prohlásí za svaté, osobně ho nyní o to žádá nejvýše postavený indický kardinál Oswald Gracias (71).

Parikhit Nayak byl obyčejný křesťan, který zaujímal v indické společnosti nejnižší postavení, patřil totiž do všemi opovrhované kasty „nečistých“. Během protikřesťanských pogromů v roce 2008 byl zavražděn rozvášněným davem obzvlášť krutým způsobem. V přítomnosti jeho ženy ho polévali kyselinou, vykastrovali a nakonec zabili. Vrazi si pak omotali jeho střeva okolo krku jako ozdoby…

Další z obětí byl Rajesh Digal, kterého dav brutálně zmlátil kvůli tomu, že odmítl přestoupit z křesťanství na hinduismus. Ztýraného člověka zakopali až po krk do země, a když po dvou dnech prosil své mučitele o šálek vody, hinduisté mu místo toho močili do úst. Nakonec muže umlátili klacky a sekerami.

Vrazi se neštítili vztáhnout ruku i na dětiholčička Rajni Majh (†13) byla sirotek a žila v dětském domově, který vedl katolický kněz Edward Sequeira. Přestože Majh křesťankou nebyla, hinduisté dítě znásilnili, pak svázali a hodili do ohně, kde zaživa uhořela.

„Otče, oni mě upálí! To jsou její poslední slova, která si pamatuji předtím, než jsem ztratil vědomí. Její smrt je hluboká rána v mém srdci,“ říká otec Sequeira, jenž jako zázrakem přežil běsnění vrahů, kteří zapálili dům, v němž se kněz nacházel.

Indii v roce 2008 zachvátila vlna křesťanských pogromů. Na 56 tisíc lidí muselo opustit své domovy, před rozvášněnými hinduisty se skrývali v džungli, kde někteří z nich zahynuli. Řádění si vyžádalo bezmála 100 obětí z řad křesťanů, byly zničeny stovky kostelů a tisíce křesťanských domů. Protikřesťanský pogrom vyvolala vražda radikálního hinduistického lídra Swami Lakshmanananda. Ačkoliv se k činu přihlásili maoisté, hinduisté vinili ze smrti křesťany.

Kardinál Gracias ohlásil, že se chce osobně zasadit o svatořečení obětí nejhoršího křesťanského pogromu v indických moderních dějinách. Údajně má i podporu prefekta Kongregace pro blahořečení a svatořečení, kardinála Angela Amata (77).

„Mučedníky z Kandhamalu“, jak jsou umučení křesťané známi v Indii, by tak brzy mohl svatořečit papež František. Svatořečeni ovšem budou pouze ti, kteří byli katolíky. U protestantů, kteří zemřeli pro víru, to pravidla katolické církve neumožňují.

agfor ( 25. března 2018 12:37 )

To se mají stát svatými i ty tisíce umučených a upálených čarodějnic ?

joudajoudovy ( 9. ledna 2016 20:48 )

zrejme papa frantik trenuje na evropu, ale pak nebude stihat jmenovat svate..... jsem zvedavy, zda ho jeho plechovy kaspari (vatikanska armada) ochrani pred najezdem muslimu. lze se domnivat, az se kolem vatikanu zacne stavet betonova zed, na prikaz merkel, cela eu bude solit. merkel od frantika obdrzi rad zlate ostruhy, zlatou ruzi a medaili za zasluhy, a jako bonus, orli hnizdo ve svycarech, kde ji budou doprovazet ctyri cviceni dobrmani. ostraha bude z mladych chlapcu, aby se papezici mohli potesit, az merkel navstivi.

joudajoudovy ( 9. ledna 2016 20:24 )

nakazene prostitutky, jakozto valecne biologicke zbrane, se jiz pouzivaly v 18.stoloti. misto toho, aby merkel premyslela, jak je spravne pouzit, chce na evrope spachat dalsi holocaust bez rozdilu rasy i vyznani.

katolickaslecna ( 9. ledna 2016 19:34 )

Islamisté se bojí zemřít rukou ženy to je hlavní cíl, je udělat kulkama ... pak se pustí na ně všechny ženy z celé evropy a islamisté pujdou rovnou do pekla krmit prasata http://www.prvopodstata.com/2016/01/08/nemecka-vlada-jako-pasak-autobusy-plne-prostitutek-a-neri zena-biologicka-zbran-na-cechy/ Denně přijíždí z Čech, z Plzně a okolí, autobus či autobusy plné prostitutek do Degendorfu a do jiných „uprchlických“ táborů. Emigranti maji volné lístky na provedení své potřeby. Kdo je vyplácí je jasně řečeno. Po vykonání jejich seancí jsou „prostitutky“ odvezeny zase zpět. Druhý den to stejné atd.. Na celé „geniálně vymyšlené“ akci by nebylo nic hrozného, kdyby se dámy potom nestýkali v ČR s čechy, kteří navštěvují jejich vykřičené domy. Protože většina „uprchlíků“ má pohlavní choroby, AIDS, Syphylis, Kapavku a mnoho jiných, které zde v Evropě nejsou známy (dokonce byli mezi nimi nalezeni i někteří s leprou), je to neřízená bakteriologická bomba nejen pro Českou republiku ale pro celou Evropu. Bylo by dobré si následující situaci uvědomit.

dietr ( 9. ledna 2016 18:10 )

 koho to zajímá, kdyby měli aspoň naftu...

Zobrazit celou diskusi