Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zázrak: Voják přišel při boji o nohy a penis, narodilo se mu dítě!

Autor: štš - 
4. ledna 2016
06:30

Už nikdy neměl mít děti, ale stal se zázrak. Britský voják Shaun Stocker (25) přišel před šesti lety na bojišti po útoku islamistů o obě nohy, penis a varlata. Tehdy byli lékaři rádi, že mu zachránili vůbec život. Teď jim může mladík poděkovat podruhé...

Velšan Shaun narukoval do armády velmi mladý. V dubnu 2010, když mu bylo devatenáct let, málem přišel na bojišti o život. Britského vojáka tehdy vážně zranila nášlapná mina tálibánců.

Lékaři o jeho život bojovali desítky hodin. Mladík téměř oslepl, přišel o obě nohy, o penis i varlata. Od pasu dolů mu nezbylo nic. „Když jsem se probudil, od pasu dolů jsem neměl vůbec nic. Byl jsem tehdy sám a smířil jsem se s tím, že v takovém stavu si dívku nenajdu a nikdy nebudu mít dítě,“ vzpomíná Shaun. Lékaři ale naštěstí byli prozíraví.

Mladému muži tehdy revoluční technikou odebrali sperma, které zamrazili, aby se mohl stát později otcem. „Doktor Kirkman mi řekl, že mi z chámovodu vzali zbytky spermatu a dali je zmrazit. Dalo mi to naději a novou energii,“ popisuje Shaun.

Brit během pěti let prodělal přes 50 operací, mj. dostal protézy na míru a částečně se mu vrátil zrak. Jeho největší radostí v životě je ale jeho snoubenka Persia, se kterou se potkal právě díky zmraženému spermatu. Šťastný pár teď navíc přivítal prvního potomka, syna Thea. „Dali jsme mu prostřední jméno Jackson (Jackson Kirkman – pozn.red.) jako výraz vděku panu doktorovi. Jsem asi nejšťastnější táta na světě,“ září Shaun.

let410 ( 4. ledna 2016 14:21 )

nic naplat ale o mozek prisel uz predtim.

stacho ( 4. ledna 2016 14:15 )

 Asi má dobré sousedy...

spania ( 4. ledna 2016 13:13 )

Je mi ho líto,ale stálo mu to za to...?

kukuku ( 4. ledna 2016 12:08 )

Až bude platit alimenty neuspokojené manželce ze svého invalidního důchodu, bude pro Tebe oslňující bulvární historka završena.

andorea ( 4. ledna 2016 11:50 )

Tady patří za pohotovost lékařů.

Zobrazit celou diskusi