Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

„Camerone, imbecile, otroku Bílého domu.“ ISIS prý popravil pět britských špionů

Autor: kal - 
3. ledna 2016
15:55

Hrdlořezové takzvaného Islámského státu mají zřejmě na rukou další krev, tentokrát britskou. Na internetu zveřejnili video, na kterém popraví pět lidí v oranžovém úboru, kteří jsou podle nich britskými špiony. Maskovaný džihádista se zbraní a britským akcentem obviní premiéra Davida Camerona, že je „sluhou Bílého domu“, a popisuje ho jako „imbecila“. Zprávu zveřejnil web deníku The Independent s dovětkem, že pravost záznamu není možné nezávisle ověřit.

Desetiminutové video ukazuje pětici, která se „přiznává“ pro špionáž ve prospěch britských tajných služeb. Poté si údajní zvědi pokleknou, aby každý z nich měl za sebou jednoho kata ISIS. Ozbrojenec jim anglicky vzkáže, že je vlastní vláda opustila.

Podívejte se na video:

Video Pasáž z videa ISIS z popravy pětice údajných britských špionů a s hrozbou premiérovi Davidu Cameronovi - YouTube/ISIS
Video se připravuje ...

„Tohle je zpráva pro tebe, Davide Camerone,“ prohlásí pak džihádista, který se nelichotivě vyjádří na adresu intelektu a kuráže premiéra ostrovního království. Pohrozí mu, že za jeho skutky zaplatí jeho děti. Záznam končí slovy malého chlapce, který – také s britským akcentem – řekne: „Zabijeme je támhle.“

Britové jsou zapojení do koalice, která útočí na cíle ISIS v Iráku a Sýrii. I když se ozývají kritici, že počty úderů Spojeného království jsou minimální.

ISIS v minulosti už hrozil také ruskému prezidentu Vladimiru Putinovi. Postrachem nejen pro Brity byl donedávna také džihádista John. Toho ale Američané při náletu ve městě Rakka zabili.

mirco ( 11. listopadu 2016 16:29 )

lepe bych to nenapsal....110% Pravda....akorat psychopat rusofil Carmin je presvedcem o opaku ,ale ten je odkojen ruskym sunarem, takze je treba ho chapat

hejdat ( 5. ledna 2016 01:56 )

Jžš co ty jsi za debila ... Nad tím zůstává rozum stát

rumungro ( 4. ledna 2016 07:11 )

Souhlas

zdrclamrdka ( 3. ledna 2016 18:03 )

když je to lidem jedno a ani nejdou udělat demonstraci tak Sobotka myslí že to chceme

roxana11111 ( 3. ledna 2016 17:54 )

Kdy už konečně někdo zastaví příliv těchto kobylek do Evropy???? Zavřít všude hranice a nikoho nepouštět !!!! Proč se Evropa řítí do háje díky deb.lům z Bruselu,pokakanému Sobotkovi a dalším tupým makovicím, které nevidí a neslyší?????

Zobrazit celou diskusi