Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Srdceryvné video: Týraná fenka poprvé zažívá pohlazení od člověka

Autor: haj - 
3. ledna 2016
13:46

V rumunském psím útulku se v listopadu objevila malá fenka, která byla očividně už od štěňátka krutě týraná. Její utrpení muselo být úděsné, soudě podle toho, jaké vyděšené skřeky vydávala, když ji její zachránkyně Monica Mitreanu poprvé hladila.

O osudu nebohé fenky, která dostala jméno Priscilla, svědčí zhruba dvouminutová videonahrávka, na níž je zachycen první pokus se ke zvířátku přiblížit a pohladit ho. Ačkoliv jde o němou tvář, která o svých traumatických zážitcích nemůže vyprávět slovy, stačí se zaposlouchat do zoufalého vřeštění.

Pejsek evidentně vůbec nechápe, co to pohlazení vlastně je. Nekousne, ale zoubky má k útoku připravené. S vyděšeným výrazem ve tváři sleduje ruku na svém hřbetě, aby věděl, co může čekat.

Jen málokoho nechá vyděšené sténání fenky chladným. Naštěstí má tento příběh poměrně dobrý konec. Po chvíli se trochu uklidní a na projev něhy si začíná pomalu zvykat.

Priscillu si totiž nakonec vzal někdo k sobě domů a na závěr videa ji vidíme, jak se nechává spokojeně laskat od páníčka, hraje si v hromádce listí a kamarádí se i s dalším pejskem.

Video Dojemné video: Týraná fenka poprvé zažívá pohlazení od člověka. - YouTube
Video se připravuje ...

 

pepen ( 4. ledna 2016 06:52 )

Přestanu sem chodit, je mi z toho zle-jsou tu ty nejúchylnější, bezcitní a podlí lidé.Myslím si,že ani Bohnice nepomůžou-sprovodit ze světa takovou sebranku!!!!Zvířata jsou lepší,než někteří lidé i když se tak slušný člověk chovat nemá !!!!

Radovan4 ( 3. ledna 2016 22:37 )

Kloaka_*** je jenom shluk buněk. Takoví nemají na zemi co pohledávat!

Radovan4 ( 3. ledna 2016 22:34 )

Odfoceno, nahlášeno jako vyhrožování! Jen se nežinýruj a předváděj se dál, shluku buněk.

Radovan4 ( 3. ledna 2016 22:31 )

No jasně shluku buněk.

Radovan4 ( 3. ledna 2016 22:28 )

TEBE bych si dal na smetaně. Maso z takového shluku buněk chutná jistě jako kuřecí.

Zobrazit celou diskusi