Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ruská strojírna vydala erotický kalendář. Vnadné dělnice ale ohrožují mravnost

Autor: ČTK, mb - 
2. ledna 2016
06:00

Výrobce jeřábů vydal kalendář s erotickými fotografiemi svých zaměstnankyň. Pro odvážnou pomůcku na rok 2016 se rozhodl závod v povolžském městě Naberežnyje Čelny. Novinka má ale podle listu Moskovskij komsomolec smíšený ohlas, hrozí prý dokonce žaloba za ohrožování mravní výchovy mládeže.

Kalendář vyšel pod názvem „Krása spasí svět“ a pro běžnou distribuci uvolněn nebyl. Jako pozornost ho podle Moskevského komsomolce dostanou jen vybraní odběratelé naberežnočelnských strojírenských výrobků.

Objevila se ale prý elektronická verze, která se na internetu setkala se značným zájmem. Ještě větší pozornost podle ruského listu vyvolal propagační film, který zachycuje scény z focení.

Povolžská továrna vydává „lechtivé“ kalendáře už od roku 2008 a problémy se zákonem zatím neměla. Dosud se na obrázcích objevovaly profesionální modelky, řadové zaměstnankyně jim prý ale zdatně konkurují.

Holky převálcoval Putin

O lechtivý kalendář by jistě měl zájem nejeden muž, i odhalená krása se ale musí sklonit před lídrem země. Absolutním vítězem na poli tematických kalendářů se stal ruský prezident Vladimir Putin (63), který obšťastní případné majitele každý měsíc v jiné roli – jednou jako rybář, podruhé jako voják atd.

„Kalendář jde na odbyt jako teplé housky. Koupili jsme v jednom moskevském kiosku poslední kousek,“ uvedla americká televize CNN na svém webu. „Kalendář s Vladimirem Putinem okouzlil Západ,“ poznamenal ruský server Ridus k záplavě komentářů zejména v britských médiích.

.krakonos5oo. ( 6. prosince 2016 16:37 )

To je fakt bleskovka. Pleskáci objevili teď v prosinci kalendář na letošek

Zobrazit celou diskusi