Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Rakouská kráska utekla k ISIS: Udělali z ní sexuální otrokyni a pak ji umlátili

Autor: lm - 
31. prosince 2015
09:17

Před smrtí si prošly peklem! Sedmnáctiletá teenagerka Samra Kesinovic spolu s kamarádkou Sabinou Selimovic (15), které utekly z Rakouska k ISIS, sloužily bojovníkům ISIS jako sexuální otrokyně!

Byly mladé a krásné a celý život měly před sebou. Dvě rakouské teenagerky se ale nechaly pobláznit sladkými řečmi vymývačů mozků z Islámského státu. Kvůli domnělému lepšímu životu a vyššímu poslaní pláchly Rakušanky Samra Kesinovic a Sabina Selimovic loni v dubnu z domova a odcestovaly do Sýrie, aby se provdaly za teroristy. Rodičům zanechaly děsivý vzkaz: „Nehledejte nás. Budeme sloužit Alláhovi a zemřeme pro něj!“

Iluze o ISIS je ale zřejmě rychle přešly. Podle Tunisanky, která s nimi bydlela v jednom domě v syrském Rakka, mladé dívky před smrtí zakusily opravdové peklo. Džihádisté je prý považovali za „sexuální odměnu pro nově příchozí bojovníky“. Není divu, že už o půl roku později se objevily první informace o tom, že se Samra pokouší ze spárů islamistů utéct.

Bohužel pro ně ale nebylo návratu… Organizace spojených národů uvedla, že Sabina zahynula při ozbrojeném konfliktu v Sýrii. V listopadu pak rakouská média zveřejnila zprávu, že Samra zemřela při pokusu o útěk ze syrského Rakka. Podle deníku The Local Samru džihádisté zajali a za trest umlátili k smrti.

Dudde ( 5. ledna 2016 15:52 )

  "teenagerky se ale nechaly pobláznit sladkými řečmi vymývačů mozků z Islámského státu" co to má být ?? nesouhlasím s tím co se tam děje ale nelíbí se mi že se snaží, každej shazovat islámský stát.. bylo jim už dost let na to, aby si uvědomili co za hloupost dělají.Nemyslím si že je potřeba psát nepodložené tvrzení, pokud máte k dispozici nějaký důvěryhodný zdroj o tom že byly navedeny prosím o odkaz

prycsnima ( 31. prosince 2015 17:59 )

tak holky slunicka sup sup at uz jste taky u tech chlapiku v syrii.tam vas obohatej az se z toho zese rete.aspon nebudete muset cekat az vas tu jednoho dne budou ukamenovavat.

datelobecny ( 31. prosince 2015 17:27 )

Stačilo by toho hnusnýho babochlapa Merkel poslat pobývat na týden do muslimské čtvrti v Německu, bez osobní ochranky. Na to ta špína ale nemá koule, ale vyřvávat s ochrankou v zádech "my to zvládnem" to by mu či jí šlo dobře.

datelobecny ( 31. prosince 2015 17:16 )

Všechny sluníčkářky, obhajující Islám by se měly dát na stejnou cestu.  

viola111 ( 31. prosince 2015 17:06 )

Hloupé husičky, které dostaly, co chtěly! Kdo chce kam, pomozme mu tam! Žádný prostor na lítost tu nevidím.

Zobrazit celou diskusi