Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Z ledové řeky až do nemocnice: Muž zachránil batole, vše zachytila kamera

Autor: kle - 
28. prosince 2015
14:26

Čtrnáct hodin trvalo, než si kolemjdoucí v americkém Utahu všimli, že betonová bariéra mostu u města Spanish Fork je proražená a v řece leží automobil. Unikátní videozáznam z kamery na vestě jednoho ze záchranářů zachytil dramatický boj o život osmnáctiměsíčního batolete. Jeho matka nehodu nepřežila, připomíná Týdeník policie.

Březnová nehoda v americkém Utahu asi 50 mil jižně od Salt Lake City zůstala nepovšimnuta 14 hodin. Tak dlouho trvalo, než si první lidé všimli, že v mrazivé řece pod mostem leží vůz obrácený na střechu. Okamžitě se rozjela záchranářská akce a díky kameře umístěné na vestě jednoho ze záchranářů je možné vidět skutečné drama.

Pětadvacetiletá matka nehodu nepřežila, ale ze záznamu je údajně slyšet, že ještě v době příjezdu záchranářů volá o pomoc. Přežila však její osmnáctiměsíční dcerka Lily. Tu záchranáři naložili do záchranky a odvezli do nejbližší nemocnice. „No tak, zlatíčko!“ přemlouvá záchranář holčičku k životu. Lily přežila a lékaři ji po dvou dnech propustili z nemocnice. Na automobilu se nenašla žádná technická závada, podle serveru Mirror měla matka problémy s drogami. Policisté, kteří na místě zasahovali, získali ocenění.

Drama pohledem policisty:

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

placenta ( 28. prosince 2015 17:54 )

placenta ( 28. prosince 2015 17:52 )

no jo no když nikdo neumřel nebyla nevěra nikdo se nevožral musej vytáhnout starý věci

majojo ( 28. prosince 2015 17:02 )

Žhavé novinky: Musíte vědět! Ta nehoda se stala v březnu. Na vánoce jako když najdeš. Blbečci bulvární. Hele a za Napoleona se náhodou v tomto období nic nestalo?

Zobrazit celou diskusi