Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Romantik i drsňák! Vladimir Putin má vlastní kalendář. Stojí 30 Kč

Autor: Petr Šour - 
27. prosince 2015
14:50

Popularita Vladimira Putina (63) dostala zase další nové rozměry: Rusové před blížícími se Vánocemi, které slaví 7. ledna, skupují ve velkém kalendáře s jeho hrdinskými snímky a jeho originální parfém. 

V ruském národě je kult osobnosti silně zakořeněný. Popularita a nekritický obdiv k prezidentovi Vladimirovi Putinovi nyní nabírá na ještě vyšších obrátkách. Hlava Ruska se stává polobohem, kterého chce mít doma každý. Aspoň na obrázku.

Na tyto Vánoce tak Rusové budou nadělovat svým blízkým kalendář, ve kterém prezident každý měsíc pózuje jako hrdina. A pro pány je k dispozici také nový parfém. Černy flakon s Putinovým profilem doplňuje nápis: Inspirováno Vladimirem Putinem. Paradoxně nápis je anglický, i když proti používání tohoto jazyka v zemi bojují všemi prostředky. 

Pejskař i státník

Kalendář je naopak popsán rusky a slibuje celý rok s prezidentem Ruska. Na snímcích se Putin mazlí se štěnětem, chytá ryby do půl pásu svlečený nebo zamyšleně a státnicky hledí ze své pracovny.
„Nikdo nikdy vojensky nebude nadřazený Rusku. Naše armáda je moderní, schopná a jak se dnes říká kultivovaná, ale budící respekt,“ píše se u snímku  Putina ve vojenské uniformě. A u dalšího měsíce, kde Putin pózuje se štěnětem, je popiska: „Psi a já k sobě uchováváme velmi vřelé city.“ Kalendář stojí v přepočtu necelých 30 korun.

nojasne ( 28. prosince 2015 23:40 )

Z tohodle cukrouška jsem celej rozhicovanej.

marais ( 28. prosince 2015 14:37 )

Putin je sympaťák a dobrý politik a lidi ho mají rádi..kolik je takových státníků v EU či světě??

rumungro ( 28. prosince 2015 01:33 )

Forbes:Nejvlivnější člověk za rok 2015 Putin,Merkel,Obama.Vypadá to,že Op to nemá doma pod kontrolou.

...... ( 28. prosince 2015 00:46 )

Vypadá jako zoofil Ten pes by mohl asi povídat

...... ( 27. prosince 2015 23:41 )

V ZOO jako pamětní kniha

Zobrazit celou diskusi