Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Auto vrazilo do kavárny plné lidí: Zemřela jedna žena, několik lidí bylo zraněno

Autor: venu - 
24. prosince 2015
14:38

Tragédie na Štědrý den ve Westerhamu v Kentu. Ve čtvrtek dopoledne najelo vozidlo do obchodu s kávou, kde zrovna nakupovali a posedávali nic netušící hosté. Nehoda si vyžádala jeden život a několik dalších lidí bylo zraněno.

Podle svědků se stala tato nehoda jednou z nejhorších, které ve městě Westerham zažili. Řidič černého vozu značky Audi ztratil kontrolu nad řízením a plnou rychlostí vrazil přímo do výlohy prodejny Costa Coffee, kde nakupovali nic netušící zákazníci.

Na místě zemřela jedna žena a několik dalších lidí bylo zraněno. „Viděl jsem ženu, které z tržné rány na hlavě tekly proudy krve, a také další oběť, která se snažila z místa odejít, strašně plakala a naříkala,“ uvedl MailOnline.uk svědek z místa nehody.

Podle místních byl náraz tak silný, že to znělo, jako kdyby v ulici vybuchla bomba. Místní kadeřník uvedl, že černé Audi první narazilo do červeného auta na ulici a poté narazilo do výlohy Costa Coffee. Tam seděla žena, která zrovna popíjela kávu. Odletěla ze židle a na místě zemřela. „Na místě byli ještě minimálně další čtyři zranění,“ uvedl. Podle MailOnline bylo na místě zraněno pět osob.

ginna15 ( 24. prosince 2015 20:27 )

A my ti přejeme ze srdce aby ti zdechnul bolestivou smrtí někdo zkušenosti rodiny, koho máš rád!

Rumprecht ( 24. prosince 2015 19:46 )

Škoda, že se to nestalo v některé z pražských kaváren.

Palo ( 24. prosince 2015 18:11 )

no jo, byt kavarenskym povalecem ma sva rizika. Ja byl v te dobe ve fabrice. P

spoon ( 24. prosince 2015 16:22 )

Plnou rychlostí?!? To jelo ve městě 120 mph, cocoti z Blesku?

pavel215-evzen-02 ( 24. prosince 2015 16:20 )

Nazdar lůzo! Přeji vám z celého srdce ty nejzkur.venější Vánoce, krásné posrání z bramborového salátu a pořádnou kost z ryby v krku. K tomu pěknou buseraci od souseda a na závěr příjemnou chřipku a žlučníkový záchvat. Pěkné Vánoce přeje Pavel!

Zobrazit celou diskusi