Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zfetovaní rodiče nechali synka (†2) v rozžhavené místnosti s ohřívačem, zemřel horkem

Lucas Barnes (vpravo) a Kathleen Peacock nechali svého syna zemřít horkem.
Lucas Barnes (vpravo) a Kathleen Peacock nechali svého syna zemřít horkem.  (Autor: Reuters)
Autor: shp - 
23. prosince 2015
23:30

Jsou Vánoce a v americkém St. Louis se teploty pohybují pár stupňů nad nulou. Aby jejich synek nenastydl a neprochladl, nechal ho pár amerických feťáků, jeho rodičů, v pokoji se zapnutým ohřívačem na maximum. Jenže Lucas Barnes (25) a Kathleen Peacock (22), kteří si dopřávali metamfetaminové opojení, zanechali dítě bez dozoru v rozžhavené místnosti 38 hodin!

Když se vrátili z feťáckého tahu domů, zjistili, že teprve dvouletý Braydon Barnes nedýchá a nežije. I když okamžitě přivolali záchranku, nemohli zdravotníci malému dítěti pomoci. Chlapec zemřel na přehřátí organismu.

Dítě nemělo v takovém horku bez dostatku tekutin šanci přežít. Když se na místo dostavila policie, přiznali se sjetí rodiče, že se po celou dobu nacházeli jinde v domě a zabývali se konzumací i výrobou metamfetaminu.

Je to zločin zanedbání péče,“ prohlásil žalobce Tim Lohmar. „Věříme, že vzhledem k intoxikaci se nemohli starat o dítě,“ dodal. Otec i matka skončili ve vězení a hrozí jim až třicetiletý pobyt za mřížemi. Nejhorší na tom je, že Peacock je opět těhotná.

pepen ( 24. prosince 2015 07:02 )

Vykastrovat  a jí zašít-aby v životě nerodila-odporná kráva!!!!A zavřít za vraždu!!!!Tresty smrti za drogy!!!!

rumungro ( 24. prosince 2015 01:03 )

Plevel se šíří rychle.

Zobrazit celou diskusi