Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Brazilka se mění v Elsu z Ledového království, nepodstoupila prý žádnou plastiku

Autor: haj, so - 
20. prosince 2015
18:47

Pohádka Ledové království se těší velké oblibě dětských i dospělých diváků po celém světě. Není divu, že by se leckterá dívka chtěla podobat jedné z hrdinek příběhu, ledové královně Else. Brazilce Andresse Damiani (23) se to dokonce podařilo. Údajně k tomu není potřeba ani žádná plastická operace, stačí použít barevné kontaktní čočky a umět to s make-upem.

Andressa na YouTube, kde má přes 600 tisíc odběratelů, dokonce pověsila video, ve kterém je celá její proměna zdokumentována. Než se začne líčit, působí jako obyčejná dívka, ale před očima se mění v doslova pohádkovou bytost. Dopomáhá jí k tomu kromě líčidel a kontaktních čoček také příčesek.

„Chtěla jsem celému světu dokázat, že každá žena může vypadat jako panenka a nepotřebuje k tomu miliony na operace,“ komentuje Andressa. Ovšem je s podivem, že by bez jakéhokoliv zásahu mohla mít nohy až do nebe, dokonalou postavu s pasem 50 cm a ideální poprsí. Také její oči jsou až nepřirozeně velké.

„Stává se mi, že se mě lidé bojí a že ode mne na ulici utíkají. Jiní mne ale milují a tvrdí, že vypadám jako Elsa z pohádky Ledové království,“ říká obživlá Barbie, která si na chleba vydělává jako veterinářka.

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi