Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Youtuber Steven Fernandez (15) a jeho dva komplici byli zatčeni: Zneužívali nezletilou dívku (12)! A nejspíš nebyla jediná...

Autor: bop - 
18. prosince 2015
22:19

Teprve patnáctiletá hvězda Youtube, skateboardista Steven Fernandez z Kalifornie a jeho dva manažeři byli zatčeni kvůli zneužívání teprve dvanáctileté dívky. Fernandez jí údajně slíbil, že ji za sex seznámí s celebritami. Spekuluje se o tom, že by možných obětí mohlo být mnohem více.

Steven Fernandez (15) je slavný převážně svým skateboardovým umem a videy na Youtube. Tímhle způsobem si získal množství mladých fanynek. Ve středu však chlapce a jeho dva manažery zatkla policie. Prý měl sexuálně zneužívat teprve dvanáctiletou dívku výměnou za to, že ji seznámí se slavnými lidmi.

Případ vzbudil debatu a vyšetřovatelé pracují i s možností, že zneužitá dívka nebyla zdaleka jediná. Fernandez měl na svůj statut celebrity prý lákat velmi mladé dívky už dříve. Trojice se podle vyšetřovatelů často pohybovala autem kolem Hollywoodu a vyhlížela si dívky k sexu. Zatím se ale neví, zda mezi nimi byly i další nezletilé.

Zatčeni byli ze stejného důvodu také Fernandezův manažer Jose Barajas (22) a další skateboardista Keelan Dadd (27). Přesto, že jsou oba starší, než mladá hvězda, policie tvrdí, že hlavním hybatelem děje byl právě Steven Fernandez. Všichni tři byli obviněni ze sexuálního zneužití dítěte mladšího než 14 let a hrozí jim až 8 let za mřížemi.

Dívku prý potkali 13. listopadu na Ventura Boulevard a nalákali ji do auta, které řídil Barajas. Fernandez jí potom údajně slíbil, že když bude mít sex se všemi třemi muži, seznámí ji se slavnými osobnostmi a vezme ji s sebou do své vymyšlené show na MTV. Ta se pak s rodiči obrátila na policii.

Fernandez a Barajas byli zatčeni 17. listopadu, když se vyšetřovatelé vydávali za dvanáctiletou dívku a přes textovou zprávu si s obviněnými dohodli schůzku v opuštěném domě za účelem sexu. Dadd se vyšetřovatelům sám přihlásil 3. prosince.

ruudazvostravy ( 19. prosince 2015 00:41 )

 Tak kchůrva jy zneužyly,nebo jy uš pr*dcaly?Nejlepčý bi bilo,dybi tu jejý kchundu provjeřyly na detektóru lžy.

Zobrazit celou diskusi