Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bohatá kráska (20) z Instagramu měsíčně vyhodí za oblečení půl mega! To si přece můžou dovolit všichni, provokuje

Autor: lm - 
18. prosince 2015
11:43

Rozmazlená zbohatlická kráska dráždí obyčejné Brity. Dědička Lana Scolaro (20) totiž měsíčně vyhodí půl milionu za oblečení, boty a kabelky a ještě si myslí, že si takový luxus můžou bez problému dovolit všichni.

Londýňanka Lana Scolaro (20) si žije velmi hýřivým životem. Tahle kráska každý měsíc obchází luxusní butiky a utratí tu za oblečení a doplňky přes půl milionu korun. Mladá dědička se pak svou zhýralostí chlubí na sociálních sítích a je tak jednou z tzv. „zbohatlíků z Instagramu“, tedy skupiny neskutečně bohatých mladých lidí, kteří se tu chvástají svým luxusním a bezstarostným životem.

Scolaro pochází ze zámožné rodiny a jednou jí do klína přistane miliardové dědictví. Lana tak už od dětství nemá o životě normálních pracujících ani ponětí a myslí si, že průměrný Brit utratí měsíčně na nákupech necelých 200 tisíc korun! Dědička to přiznala v dokumentu o zbohatlících z Instagramu.

Lana Scolaro se do povědomí showbyznysu zapsala už před dvěma lety, kdy se nechala vyfotit v intimním objetí se zpěvákem Robinem Thickem (38), který byl tou dobou ženatý s herečkou Paulou Patton.

Její matka Anna se po této kauze zhrozila a dala Laně internetového „zaracha“. Kráska už je ale opět online a zásobuje své fanoušky snímky ze života, o kterém si obyčejní lidé mohou nechat jen zdát. Přesvědčte se v galerii.

XLADI ( 21. prosince 2015 06:22 )

Sice luxusní život, ale na všech fotkách je sama, copak nezaplatila poplatek za přátelství?

ivezade ( 18. prosince 2015 20:52 )

Nesaháme ji ani po kotníky.

panda82 ( 18. prosince 2015 19:19 )

Té že je dvacet? to snad nééé vypadá tak na 40. tak ani to šatstvo ji nazachrání

ivezade ( 18. prosince 2015 18:38 )

Jen ať si užívá.

pepen ( 18. prosince 2015 18:33 )

Blbka -je totálně vygumovaná!!!Kdyby si ta *** na to musela vydělat sama-tak by jinak přemýšlela!!!Nezná hodnotu peněz!!!Takovéto krávy brzy skončí-samy se potrestají-bude se nudit přejde na drogy a konec!!!!

Zobrazit celou diskusi