Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nad zadkem vytetovaná Osvětim! Německý politik pobouřil veřejnost při koupání

Německý krajně pravicový politik Marcel Zech šokoval v bazénu nacistickým tetováním.
Německý krajně pravicový politik Marcel Zech šokoval v bazénu nacistickým tetováním.  (Autor: Reprofoto Twitter.)
Autor: shp - 
17. prosince 2015
12:09

Ohyzdně vytetovaný koncentrační tábor v Osvětimi odhalil německý krajně pravicový politik Marcel Zech (27). Šokoval s ním všechny přítomné ve veřejném bazénu ve městě Oranienburg, které se nalézá asi 25 km od Berlína. Z kontroverzní kérky bude mít politik problémy, obviněn byl už z podněcování k nenávisti.

Zech, který je členem krajně pravicové Národnědemokratické strany Německa, se podívá před soud ještě před Vánoci. V Německu, které je citlivé na propagování nacismu, se s ním mazlit nehodlají a odsouhlasili zrychlené řízení.

Politik má nad zadkem nepříliš profesionálně vytetovaný koncentrační tábor v Osvětimi a pod ním nápis „Každému, co jeho jest“ Tento slogan byl heslem jiného koncentračního tábora v Buchenwaldu.

Tragikomické je, že místo, které si zvolil pro své tetování, není hodno národně smýšlejícího árijce. Nad zadkem se totiž obvykle nechávají potetovat lehké ženy a promiskuitní poběhlice, které mají rády sex.

V případě, že se na tomto místě nechá potetovat muž, to často znamená, že tím dává najevo, že je gay a má rád anální sex. Homosexualita je však krajně pravicovými politiky aktivisty tvrdě odsuzována. Neonacisté gaye často napadají.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vi3ol ( 17. prosince 2015 19:59 )

..sem se toho ale řídil pořád.. fakt mě práce osvobozovala..měl jsem za ní peníze k přežívání.. pak, po "budování komunismu" ...každý si našel uličku.. já ne..co kdyby voliči hradního ožraly ji našli, aby nás dali rovnou do Osvětimi??..

vi3ol ( 17. prosince 2015 19:42 )

vi3ol ( 17. prosince 2015 17:46 )

V.K.laus

vi3ol ( 17. prosince 2015 17:05 )

Tak..změnilo..ale by už s tím pocitem viny za Hitlera měli všichni skoncovat..pořád jenom kvůli tomu ustupují..musí tomu být konec..kdo zachrání Evropu před liliputinem, když ne ona??..kam budete utíkat vy, gambreta, až sem pustí rusáci atomovky??..chci odpověď, ne obvyklé nadávky..

rumungro ( 17. prosince 2015 15:39 )

Zaživa tu kérku stáhout.Zbytek použít na orgány.

Zobrazit celou diskusi