Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Parťáci až za hrob: Policista dojemně utěšoval svého umírajícího koně

Autor: lm - 
9. prosince 2015
15:49

Nad tímto srdceryvným snímkem vám ukápne slza. Texaský policista na něm objímá umírajícího policejního koně a s velkým zármutkem se snaží utěšit trpící zvíře v jeho posledních momentech. Šestiletá klisna Charlotte nepřežila srážku s náklaďákem.

Policie nehodu stále prošetřuje, ale řidič náklaďáku nejspíš nebude na vině. Podle policejního oddělení klisnu vylekal dopravní ruch a skočila pod náklaďák. Zvíře mělo po srážce vážně zraněné zadní nohy a na místo musel být přivolán veterinář, který klisnu utratil.

Strážník D. Herrejon, který se při nehodě sám potloukl, odmítl svou umírající parťačku opustit a lehnul si k ní na chodník a položil svou hlavu na její. Snažil se tak v posledních minutách utišit trpící zvíře, které ho čtyři roky věrně doprovázelo.

„Svoji práci milovala a vždy byla připravena chytat zločince a posílat je do vězení, ale zároveň se i ráda mazlila s dětmi. Bude nám moc chybět,“ uvedlo policejní oddělení. Policisté poté uveřejnili snímky nejlepších momentů, které s Charlotte zažili. Můžete se na ně podívat v galerii.

bibijana ( 9. prosince 2015 18:48 )

Pořád takové smutné články,které citlivému člověku nedají spát.Nedávno mě tak rozhodilo, jak opilec vyhodil v Chebu, Mánesově ulici dva psy. Oba uhynuli. Zase jsem chtěla psát poslancům, aby zvýšili tresty za týrání zvířat. Tlak mně přitom lítal na 180/100, že jsem to musela nechat plavat. Ach,jo!!!

naidka ( 9. prosince 2015 18:13 )

Když opominu připomínky, že kůň by měl být na dopravní ruch zvyklý a neplašit se.....vždy mě takové snímky mě dojmou.

nemamradods ( 9. prosince 2015 16:33 )

 Tomu policajtovi spíše nakopat do (_!_) a ne ho litovat.Pokud ten kůň chcípal,měl jeho trápení ukončit kulkou.

xxxx678 ( 9. prosince 2015 16:10 )

Blesku...vy mi tedy dáváte.Pro oba -

Zobrazit celou diskusi