Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Otřesná videa vražd ISIS: Obětem nasadili „náhrdelníky smrti“

Autor: haj - 
5. prosince 2015
15:23

Krutí řezníci z Islámského státu (ISIS) zveřejnili další sérii hrůzných videí, na nichž různými brutálními způsoby popravují své nepřátele. Raketomet, vybuchující člun, ostré dýky a smrtící náhrdelníky v podobě granátu na krku. To všechno nemilosrdní teroristé použili proti mužům z kmene Hútíů.

Ve čtvrtek začala Velká Británie s bombardováním Sýrie. Přívržencům ISIS trvalo jen jediný den, aby na zvrat zareagovali. Na internet v pátek zveřejnili hned několik nahrávek krutých vražd z Jemenu, kam se džihádistům podařilo infiltrovat kvůli probíhající občanské válce.

Obětmi na všech čtyřech videích se stali Hútiové, což je kmen zajdíjských šíitů, který v současnosti bojuje proti jemenské vládě i teroristické al-Káidě. V jedné z nahrávek zemře šest mužů sedících na skále po výstřelu z raketometu, v další zase teroristé naženou šest lidí do člunu, který pak pošlou na moře a nechají ho explodovat. Devíti obětem džihádisté svázali ruce za záda a usekli jim hlavy pomocí ostré dýky.

Čtyři muže v oranžové vězeňské kombinéze pro změnu donutili, aby zůstali před objektivem kamery stát s minometnými granáty uvázanými na krku šňůrkou. Při ohlušujícím výbuchu se zvedne do vzduchu obrovské množství zeminy a kamení. Když se posléze prach usadí, jsou ještě na chvíli vidět znetvořené a spálené mrtvoly zavražděných.

rumungro ( 6. prosince 2015 02:11 )

Já Obamovi věřím,bo pochází z počestné muslimské rodiny.

Xeen ( 5. prosince 2015 21:44 )

Všichni ví, že je to photoshop. Islám je přece náboženství míru, lásky a porozumění. V Koránu je o tom verš. Říkal to i Obama. Přece nevěříte obrázkům v tisku více než americkému prezidentovi... A pokud ano, pak se pak nedivte, že u vás náhodou dojde tentokrát k "evropskému jaru".

nouzy ( 5. prosince 2015 20:06 )

A někteří dem*nti protestují proti fosforu..

ochman_prca_ratha. ( 5. prosince 2015 17:58 )

tak asi patří říkám, že jsem blbej jak vedení ksčm a ožralej jak kalousek s vepřovou hlavou zemanem

ochman_prca_ratha. ( 5. prosince 2015 17:55 )

jj kalousek je taky ožralej jako vepřová hlava zeman

Zobrazit celou diskusi