Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyhrabala jsem se z hrobu. Snoubenec mě škrtil a pak nechal umírat, naříká žena

Britka Stacey Gwilliam se sama vyhrabala z mělkého hrobu, do kterého ji pohřbil snoubenec.
Britka Stacey Gwilliam se sama vyhrabala z mělkého hrobu, do kterého ji pohřbil snoubenec.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
4. prosince 2015
10:21

Myslela si, že se stane láskou jejího života. Měli se brát, ale nakonec jejich vztah skončil pokusem o vraždu. Britku Stacey Gwilliam (34) začal její snoubenec, kulturista Keith Hughes (39), bít. Nakonec se ji pokusil uškrtit k smrti. Když ztratila vědomí, myslel si, že zemřela a pohodil ji do mělkého hrobu. Z něj se pak zděšená žena po probuzení sama vyhrabala…

Když napadená žena přišla k sobě, byla všude kolem jenom temnota. „Cítila jsem se jako bych byla pohřbená v hrobě. Všude kolem byly větve, kapradí a keře. Všechen ten lesní porost byl tak těžký. Pamatuji si, že jsem měla problémy vůbec dýchat a nepamatovala jsem si, kde jsem, řekla Stacey britskému Mirroru.

„Všechno to na mně leželo, popadla mě klaustrofobie, byla jsem tam uvězněná. Cítila jsem se jako ochrnutá, všechno se odehrávalo tak pomalu. Myslela jsem, že se udusím, protože jsem nemohla popadnout dech. Podařilo se mi ale vlastními nehty vyhrabat ven, popsala děsivý okamžik vlastní záchrany Stacey.

Žena si za svůj krutý osud ale může tak trochu sama. Už v minulosti ji Keith bil a ona se přesto k němu vrátila. Za tři různá napadení byl odsouzen na tři roky a devět měsíců ve vězení. Když byl ale propuštěn, uprosil ji, aby ho vzala zpátky a uvěřila mu, že se napravil. Byl to takový normální vztah plný domácího násilí, popsala strašidelnou romanci Britka.

Když policie pojala podezření, že stojí za Staceyným osudem i nyní, došlápla si na něj. Nikdy ji nenajdete,“ řekl násilný svalovec policistům. „Ona je ale naživu,“ odvětili mu. „Nechtěl jsem ji zabít,“ vymlouval se pak. Teď mu hrozí za pokus o vraždu až doživotí.

Video  Stacey Gwilliam její snoubenec škrtil tak, až upadla do bezvědomí. Když si myslel, že je mrtvá, pohřbil ji do mělkého hrobu.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

ivoadler ( 4. prosince 2015 18:50 )

Darinko, při vší úctě k tobě ti musím diskrétně sdělit, že jsi blbá. Předpokládat, že každý musí někoho mlátit, neřku-li zabíjet, je idiotská.

vi3ol ( 4. prosince 2015 16:25 )

By ses divila, jak mě mlátila bejvallka..váhou stejná, jenom agresivní..záleží na tom taky, jak dlouho to protějšek vydrží v kllidu..

darina1 ( 4. prosince 2015 12:55 )

A ty mlátíš koho. Tohle mi jednou udělat chlap.To zbraň máme mu ustřelím koule. Jenže já mám doma slušného chlapa.

sores ( 4. prosince 2015 11:55 )

Velká smůla je, že příroda neobdařila i ženy stejnou fyzickou sílou jako mají chlapi.Kdyby to tak bylo, bylo by o 90% méně násilí mužů na ženách.Takto ví, že ženskou přeperou! Je to zbraň slabocha když chlap jde na ženu, takové se obyčejně mužských bojí tak si troufnou na slabší ženu. Kdyby to udělal v Česku, dostal by max.5 let ale u nich doživotí

1pravda1 ( 4. prosince 2015 11:00 )

I kdyby se k němu nevrátila, jak by se ji pokusil zabít, takový člověk nikdy nepřestane svou vyhlédnutou oběť pronásledovat! Co ji potkal, tak to měla od něho spočítané předem, že ho vzala zpátky svědčí o její naivitě, ale jemu by neunikla, stalking a pokus o vraždu....atd.

Zobrazit celou diskusi