Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejmenší terorista na světě: Za ISIS bojuje liliput menší než samopal

Autor: lm - 
6. prosince 2015
15:39

Islámský stát má dalšího prťavého bojovníka! K džihádistům se přidal liliput, který je dokonce menší než samopal. Malý muž se snaží budit hrůzu, ale celému internetu je spíše pro smích.

Snímek nejmenšího džihádisty byl objeven na telefonu zabaveném islámskému militantovi v Iráku. Liliput s hustými vousy a oděný v černém stojí na fotce před vlajkou Islámského státu a zdvihá prst na pozdrav islamistům. V druhé ruce pak drží samopal, který je ale bezpochyby větší než on sám. Identita liliputa zůstává zatím neznámá.

Jde už o druhého liliputa, který „rozšířil“ řady teroristů z ISIS. V říjnu se na internetu objevily snímky nebezpečného trpaslíka, který měří sotva jeden metr. Malému muži dali lidé na internetu přezdívku Abú Ahmad al-Čivava! Minidžihádista ve službách syrských islamistů se na snímcích ohání kalašnikovem, který je jen o málo menší než on.

vi3ol ( 7. prosince 2015 07:11 )

I liliputin měří aspoň dva samopaly..

pekaaaros ( 6. prosince 2015 17:34 )

ISIS bude působit jako panoptikum i bez liliputa. Co je to za organizaci, která se rozhodla vyhubit všechno a všechny? Když chci šířit nějaký přesvědčení, tak na to musím jít úplně jinak, než že všechny vystřílím. to jsou fakt úplní cvoci. do muzea kuriozit s nimi.

Zobrazit celou diskusi