Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

„Boj za pravdu a svobodu!“ Putin chce zničit všechny teroristy

Ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi přidělala sestřelená stíhačka vrásky na čele.
Ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi přidělala sestřelená stíhačka vrásky na čele.  (Autor: Reuters)
Autor: bru/ČTK - 
3. prosince 2015
10:38

Ruský prezident Vladimir Putin ve čtvrtek v Kremlu poděkoval ruským vojákům bojujícím s mezinárodním terorismem a vyzval další státy k vytvoření „jednotné fronty“ proti tomuto jevu. Ostře kritizoval turecké vedení, kterému přičetl odpovědnost za nedávné zabití obou příslušníků ruských sil v Sýrii.

Je to boj za svobodu, za pravdu, za svobodu lidstva,“ prohlásil o boji proti terorismu a připomněl ruské oběti: naposledy při říjnovém zničení civilního letadla na egyptském Sinaji s 224 mrtvými. K atentátu se přihlásila radikální organizace Islámský stát.

Ruští vojáci v Sýrii podle šéfa státu bojují především za Rusko a za bezpečnost ruských občanů, protože v Sýrii působí i mnoho teroristů původem z Ruska. „Musíme je zničit i ve vzdálených oblastech,“ zdůraznil s tím, že i to byl důvod pro nasazení ruského letectva v Sýrii.

aspekce ( 3. prosince 2015 12:48 )

Pakistán nepřijal plné letadlo migrantů z EU , údajných Pakistánců : Jiří Mašek, Děčín , 3. prosince 2015, Pákistán odmítl přijmout zpět své vlastní pákistánské migranty, kteří se dostali do Řecka.... Dělají to dobře. Odchodu nebránit, návratu ano. Jen je třeba mít na zřeteli,že Pákistán má víc než 196 milionů obyvatel a 80 % je muslimského náboženství. Petr Říha, Praha 6/332 , 3. prosince 2015, Udělejte to jako v Austrálii,kupte ostrov a tam je vypakujte, ať ukážou,co umí. Petr Bejr, Chrastava , 3. prosince 2015, Tak to bude ta celá pravda doma vás nechcem je nás tu dost hlavně že tyto státy do bídy kterou prezentují neomezeně se milovat a množit vždyť evropa se postará a veselé na tom je že evropští kolonizátoři je to naučily.

aaobcanka ( 3. prosince 2015 12:35 )

Vivat Putin ! Je nutno se spojit proti IS. Jiří Ptáček, Uherské Hradiště-Jarošov Už mě to nebaví ani číst,pořád dokola přijmou migranty, nepřijmou-zadrátujme hranice, dokud je čas, a dejme tam sloužit ty dnešní chcípáky parchanty rozmazlené. Petr Kozák, Veselí nad Moravou , 3. 12. 2015 Co s Pakistánci, které nevzal Pakistán zpět, asi EU udělá?! Každý si dovede představit! A nebuďme naivní, jelikož podle koránu je soužití s jinověrci možné čtyřmi způsoby: • přestoupí na islám • nechají si svoji víru, ale budou platit daň a zůstanou v podřízené pozici • odejdou • zemřou Hana Pokorná, Praha 8, 3.12.2015, Takže EU je nelidská, když migranty bez dokladů a ověřené totožnosti nepřijme... Ale Pakistán je OK náš spojenec, když je nechá sedět v letadle na letišti?? A nechá je vrátit do EU ? BOŽE, EVROPO, TY SI TEN HROB VÁŽNĚ KOPEŠ SAMA!! VYPRÁSKAT JE VŠECHNY, ZAVŘÍT HRANICE (I TI VNITŘNÍ), VYHNAT BIČEM MIMO HRANICI EU A ZATERASIT! ZÁKONY JAKO V AMERICE A AUSTRÁLII - KDO SÁM NEDOSÁHNE PEVNINY (NIKOLI OSTROVŮ) EU, OKAMŽITĚ NA MOŘI VRACET, OBRACET LODĚ, POD HROZBOU POTOPENÍ! VYŘEŠIT VÁLKU V SÝRII (ZA POMOCI JEDINÉHO DOSUD ZVOLENÉHO LEGITIMNÍHO PREZIDENTA A PRAVIDELNÉ SYRSKÉ ARMÁDY)! POMOCI S OBNOVOU ZEMĚ A VRACET VŠECHNY MIGRANTY, KTEŘÍ NAŠI HRANICI PŘEKROČÍ NELEGÁLNÍM ZPŮSOBEM (BEZ DOKLADŮ, MIMO HRANIČNÍ PŘECHOD, BEZ PLATNÉHO VÍZA DO ZEMÍ EU)! ZASTAVIT VÝDEJ NESMYSLNÝCH PRACOVNÍCH POVOLENEK OBČANŮM 3. STÁTŮ A CELOU TU PAKÁŽ VYPOKLONKOVAT! Jestli tohle politici nezačnou prosazovat, tak se jim to vymkne z rukou! Jiří Špaček, Kopřivnice,3. prosince 2015, Je to prý samý inženýr, doktor, právník a vědec a Pakistán je nechce zpět? Asi mají své inteligence dosti Nezbývá, aby si pakistánské migranty ministr bez ničeho - Diebstbier - vzal na svou chatu a tam si je živí ze svého!!!Možná mu Šabatová s Kocábem a Sobotkou něco přispějí na živobytí !

tgbg ( 3. prosince 2015 12:03 )

 Faleš a lstivost ruských zločinců nezná meze. Sám Putin je strůjcem teroru a okupace a teď žebrá o pomoc. Ruští šílenci vyvraždili několik civilních čečenských vesnic a povraždili v nich naprosto nevinné lidi. Napřed odtáhněte z Gruzie, Ukrajiny a ostatních okupovaných území. Hlavně nezapomeňte vrátit uloupený Krym!!!!!!

istyl ( 3. prosince 2015 11:08 )

se lží čele v boji za pravdu...

Zobrazit celou diskusi