Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pařížského teroristu vycvičila francouzská policie! Naučili ho střílet

Autor: lm - 
1. prosince 2015
13:20

Francouzská policie vycvičila jednoho z pařížských teroristů! Samy Amimour (†28), který se podílel na masakru 89 nevinných lidí v koncertním sálu Bataclan, se naučil střílet na policejní střelnici.

Samy Amimour si podle francouzské televize iTele začal dělat zbrojní průkaz na přelomu let 2011/2012. Islamista tehdy neměl záznam v trestním rejstříku a navíc si oholil bradku, aby se vyhnul podezření. V pařížské policejní střelnici ho strážníci během výuky naučili používat poloautomatické (samonabíjecí) pistole a další zbraně.

Protiteroristická jednotka ho začala ještě téhož roku sledovat kvůli podezření, že se chystá vykonat teroristický čin. Amimour byl totiž zatčen při pokusu o vycestování do Jemenu. Policisté ho ale později propustili na kauci a extremista jim pláchl do Sýrie, kde se přidal k Islámskému státu. Od té doby na něj byl vydán mezinárodní zatykač.

Do Sýrie se později vydal i jeho otec Mohamed (67), který chtěl syna přimět, aby se vrátil. Zradikalizovaný syn prý ale s „odměřeným úsměvem“ odmítl poslechnout. Amimour ještě v srpnu hovořil se sestrou přes internet a vzkázal jí, že posílá pusu rodině a své kočce, kterou nechal ve Francii. V listopadu se pak potají vrátil do Francie, aby pomohl vykonat hrůzný teroristický útok, při kterém zemřelo 130 lidí. Amimour vraždil v koncertním sálu Bataclan, kde se dvěma dalšími muži pozabíjeli 89 lidí. Po útoku se sebevražední atentátníci odpálili.

Rodina stále nechápe, jak se Samy Amimour mohl takového činu dopustit. Sami nikdy nepatřili ke striktním muslimům. Samy se ale prý začal stýkat s radikálními islamisty v Paříži, kteří mu vymyli mozek.

Video Video z klubu Bataclan, ve kterém zaznívají první výstřely. - YouTube
Video se připravuje ...

 

barracuda.sro ( 1. prosince 2015 13:59 )

Včera jsme měli v nemocnici poradu, situace jak u nás, tak i v dalších nemocnicích v Mnichově je neudržitelná. Pohotovost na klinikách nezvládá a tak vše začínají posílat do nemocnic. Řada muslimů odmítá k ošetření ženský personál a MY ženy zas říkáme, že mezi ty zvířata zvláště z Afriky, nepůjdeme. Vztahy mezi personálem a imigranty začínají být stále horší a horší, od minulého víkendu musí s imigranty chodit do nemocnice policajti se psy. Řada uprchlíků má AIDS, syfilis, otevřenou TBC a spousty exotických nemocí, co v Evropě neznáme a neumíme léčit. Pokud dostanou recept, tak v lekárně zjistí, že mus í vše zaplatit hotově. Dochází tam k neuvěřitelným výstupům zvláště, když se jedná o léky pro děti. Děti nechávají personálu v lékarnách se slovy: " tak si je zde vyléčte sami." Takže policie už nehlídá jenom kliniky a nemocnice, ale už i velké lékárny. > Na poradě jsme otevřeně říkali, kde jsou ti, co je vítali do TV kamer s transparenty na nádraží ? Ano, hranice se sice zatím zavřely, ale milion už tu je a rozhodně se jich nezbavíme. Doteď byla v celém Německu nezaměstnanost 2,2 mil., teď bude nejméně 3,5 mil. Většina těchto lidí je naprosto nezaměstnatelná. Těch lidí se vzděláním je úplné minimum, navíc jejich ženy většinou vůbec nepracují. Odhaduji, že každá desátá je těhotná, stovky tisíc z nich přinesli s sebou kojence a malé děti do 6 let naprosto zbídačelé a zanedbané. Pokud to bude pokračovat a Německo znovu otevře hranice, tak jedu domů, za takové situace mě zde nikdo neudrží ani plat 2x větší než u nás. Já jsem jela do Německa, ne do Afriky ani na Blízký východ. > Sám profesor našeho oddělení nám říkal, že je mu smutno, když zde vidí uklízečku, co tu za 800 Euro uklízí už léta každý den a pak zde potkává na chodbách mladé kluky, co jen čekají s nataženou rukou, vše chtějí zdarma, když to nedostanou, začnou dělat bordel. Tohle opravdu nemám zapotřebí. Ale zase se bojím, když se vrátím, aby to nebylo za nějaký čas úplně stejné

Zobrazit celou diskusi