Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Trapný Donald Trump: Posmíval se postiženému novináři

Autor: mb - 
26. listopadu 2015
17:13

Výstřední miliardář Donald Trump (69) se v kontroverzích doslova vyžívá, ale tentokráte přestřelil – před televizními kamerami se posmíval postiženému novináři a rukou napodoboval jeho handicap. Dotyčný žurnalista byl jedním z těch, kdo upozornil na nepravdivost Trumpových tvrzení o jásajících muslimech v ulicích New Jersey po útocích z 11. září.

„Měli byste vidět toho chlapa... aaah, nevím, co jsem řekl, aaah, nepamatuji se,“ začal republikánský kandidát na post prezidenta USA svůj bizarní výstup. Podivný hlasový projev „okořenil“ imitací handicapu novináře Serge Kovaleskiho, který pracuje pro New York Times.

Hněv pohádkově bohatého Trumpa si reportér vysloužil tím, že upozornil na nepravdivost Trumpových tvrzení, který tvrdil, že viděl po teroristických útocích z 11. září jásající muslimy v ulicích New Jersey.

Serge Kovaleski trpí artrogrypózou, což je nemoc, která se projevuje ztuhnutím kloubů končetin. List New York Times na primitivní útok na svého novináře odpověděl slovy: „Je neskutečné, že si Trump dovolil parodovat vzhled jednoho z našich reportérů.“ Samotný Kovaleski na incident zareagoval klidně: „Víte, nejsmutnější na celé věci je fakt, že vzhledem k tomu, jak se Trump v minulosti choval, mě tohle vůbec nepřekvapuje.“

Suverénní Donald Trump si ale z kritiky nic nedělá, neomluvil se, a dokonce přešel do protiútoku: „Neúspěšné NYTimes by se měly radši zaměřit na dobrou novinařinu, finanční přežití a přestat s neustálými útoky na Donalda Trumpa!“


Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

y1xcvbnm ( 26. listopadu 2015 19:35 )

 Mohl by si taky natřít ty žlutozelené vlasy na nějakou barbu , třeba jako Trávníček.

Zobrazit celou diskusi