Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ruská modelka „naservírovala“ medvědovi vlastní dceru. Pak se chlubila na Facebooku

Autor: mb - 
27. listopadu 2015
05:50

Čaj o páté s britskou královnou? Pro Rusy příliš nudné – modelka vzala dcerku na piknik s obrovským medvědem. Kvůli zajímavým fotkám tak vystavila své vlastní dítě obrovskému nebezpečí. I když se jednalo o ochočeného medvěda, stále je to šelma s instinkty zabijáka.

Modelka se jmenuje Olga Baranceva a „dokonalými“ snímky se hned pochlubila na svém účtu na sociální síti Facebook. Focení prý nebylo nebezpečné, protože medvěd Stěpan byl ochočený.

„To není obyčejný ochočený medvěd, ale profesionální herec!“ dmul se pýchou jeho vlastník a dodal: „Stěpan za celý svůj život ani jednou neochutnal maso, je to přesvědčený vegetarián. A ne jen tak obyčejný vegetarián, ale pěkně vybíravý. Jeho nejoblíbenější jídlo je italský sýr mozzarella. Je zvyklý na lidi a ví, že mu neublíží. Proto se nechová nervózně a lidi jsou kolem něj klidní.“

Tentokrát focení naštěstí dopadlo v pořádku, ale ne každé setkání s „ochočeným“ medvědem dopadne takto šťastně. V létě v Tomsku ukousl medvěd opilé ženě ruku, když mu vlezla do klece, která byla vedle kavárny. Navíc přišla i o manžela, protože muž se s ní rozvedl poté, co se dozvěděl, že v restauraci byla s jiným mužem.

Není medvěd jako Medveděv

Zatímco medvěd Stěpan možná působí mírumilovně, ruský premiér Dmitrij Medveděv (50) se rozhněval. Ve čtvrtek nařídil vládě vypracovat do dvou dnů seznam „omezujících opatření“ vůči Turecku. Útok turecké armády proti bombardéru Su-24, k němuž došlo v úterý na hranici mezi Tureckem a Sýrií, označil za akt agrese proti Rusku.

Podle Medveděva se ruská odveta bude týkat společných investičních projektů, fungování tureckých firem v Rusku a dodávek tureckého zboží včetně potravin. Některé projekty mohou být pozastaveny, jiné úplně zrušeny.

naidka ( 27. listopadu 2015 11:23 )

Ale trochu si plivli - viz titulek článku.

naidka ( 27. listopadu 2015 11:21 )

Nádherný medvěd.

makmark ( 27. listopadu 2015 09:13 )

Všimli jste se, jak se česká média najednou vlísávají a začínají si všímat Ruska? Předtím na ně prděli nebo hůře - plivali..

dumik ( 27. listopadu 2015 07:46 )

 šelma zabiják? to mluvíte o člověku?

Zobrazit celou diskusi