Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jana (17) odjela do Irska na brigádu: Zamkli ji, zneužívali a nutili ke svatbě s Pákistáncem

Autor: lm - 
25. listopadu 2015
12:45

Sedmnáctiletá Jana odcestovala do Irska za prací, ale to se jí málem stalo osudným. Mladá Slovenka totiž skončila u lidí, kteří ji uvěznili a udělali si z ní nevolnici a sexuální otrokyni. Dokonce ji chtěli provdat za Pákistánce!

Teenagerka vycestovala do Irska bez vědomí rodiny. Jana si tu chtěla najít dobře placenou práci a vydělat si nějaké peníze. Důvěřovala ale nesprávným lidem a stala se obětí organizované skupiny, která obchoduje s lidmi.

Po příjezdu Janu zamkli v pokoji a udělali si z ní služku a prostitutku. Dívce se podařilo kontaktovat svého tatínka, kterému vše vylíčila. „Sebrali jí občanský průkaz. Byla neustále pod zámkem. Zneužívali ji chlapi, dělala tam uklízečku,“ vylíčil televizi JOJ zoufalý otec. Nešťastný otec se navíc dozvěděl, že jeho dceru nutila jistá žena ke sňatku s mužem z Pákistánu. „Nutí ji k tomu, aby si vzala Pákistánce. Nějakého staršího chlapa,“ dodal. Fingovaným sňatkem se ženou z Evropy chtěli zřejmě zlegalizovat jeho pobyt v Irsku. „Musíte mi pomoci, prosím vás,“ volala zoufalá dívka do slovenské televize.

Janin tatínek hned poté kontaktoval slovenskou policii. Ti spolu s irskými kolegy mladou dívku během několika dní vypátrali a zajistili její návrat do vlasti. „Vyšetřovatel Národní jednotky boje proti nelegální migraci Úřadu hraniční a cizinecké policie zahájil trestní stíhání ve věci obchodování s lidmi,“ uvedla policejní mluvčí Denisa Baloghová.

„Díky naší slovenské policii, velký dík,“ poděkoval Janin táta, který nyní plánuje svou mladou dceru vychovávat mnohem přísněji.

Video Sedmnáctiletá Jana odjela na brigádu do Irska. Uvěznili ji a udělali si z ní prostitutku. - TV JOJ
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

asijo ( 25. listopadu 2015 14:38 )

Stejně tam odjela kvůli píchání.

kinki ( 25. listopadu 2015 14:24 )

Pretoze je ciganka, a ti si velku starost s tym, kde sa im deti potuluju nerobia.

sores ( 25. listopadu 2015 13:57 )

 Pokud je rodina kvalitní a hlavně spořádaná, tak dítě které není plnoleté nezdrhne bez vědomí rodičů. Proč rodiče té jejich holky nezalarmovali policii že se dcera ztratila, nebyla plnoletá takže měli za ní plnou zodpovědnost. Bůh ví co je to zač.

Zobrazit celou diskusi