Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VIDEO: Britové precizně sejmuli odstřelovače ISIS! Z budovy zbyl jen prach

Autor: lm - 
24. listopadu 2015
16:58

Bojů proti Islámskému státu se účastní i Velká Británie. Královské letectvo během deseti dnů podniklo už 17 náletů a nyní se pochlubilo nahrávkou, jak se jim podařilo sejmout odstřelovače ISIS, který pálil na kurdské milice.

Královské letectvo se pochlubilo nahrávkou z náletu v Iráku z 19. listopadu. Video zachycuje odstřelovače Islámského státu, kterak se krčí na střeše budovy a střílí na kurdské milice, které proti ISIS bojují. Pilot stíhačky jeho směrem vyslal laserově naváděnou raketu a budova se v momentě proměnila v ohnivou kouli a mračno prachu.

Nahrávku zveřejnilo britské ministerstvo obrany. Jde nejspíš o 17. nálet za posledních deset dní. Londýn se zatím podílí na spojeneckých operacích pouze v Iráku. Nálety proti vládním silám režimu v Sýrii v roce 2013 odmítli poslanci. Cameron nicméně nyní doufá v nové hlasování.

"Vypracuji komplexní strategii pro boj s ISIL (Islámský stát), naši představu stabilnějšího a pokojnějšího Blízkého východu. Tato strategie by podle mého názoru měla zahrnovat i akci v Sýrii, o které jsem již dříve hovořil," uvedl Cameron v parlamentu. "Naši spojenci nás o to žádají a myslím, že důvod, proč to udělat, je po pařížských útocích ještě silnější," dodal.

I Francie byla nejprve součástí koalice, která útočila proti islamistům pouze v Iráku. Od konce září ale začalo francouzské letectvo útočit také na cíle v Sýrii.

Video Odstřelovač ISIS se uhnízdil na střeše budovy. Britové poslali jeho směrem raketu. - Reprofoto Youtube
Video se připravuje ...

realistaii ( 24. listopadu 2015 23:01 )

Británie plánovala výcvik a podporu stotisícové syrské teroristické opoziční armády http://zpravy.ihned.cz/svet-evropa/c1-62460960-britanie-planovala-vycvik-a-podporu-sto-tisi cove-syrske-opozicni-armady americký vrtulník apache chrání konvoj islámských teroristů a pár dní potom turecké stíhačky brání bombardování teroristů ..je na 100% ,že vlády USA a NATO a Turecka jsou teroristické bestie Turci za pomoci CIA převezli do své nemocnice šéfa Islámského státu Al- Baghdadiho, kde ho léčí po leteckém útoku. http://mycommonsensepolitics.net/index.php/war-on-terror-2/40-on-the-battle-field/4020-cia-moves-wou nded-isis-head-to-turkish-hospital-after-iraq-air-attack USA otevřeně podporují teroristy po celém světě a fašisty na Ukrajině http://www.novarepublika.cz/2015/10/usa-otevrene-podporuji-teroristy-po.html vláda USA a Británie financovala POL-POTA cvičila jeho jednotky a bránila jeho potrestání http://www.stripkyzesveta.cz/cz/media/455/david-corn-john-pilger-kanonizovana-baronesa-krvavy-pol- pot Kambodžský právník, hájící Ta Moka, vojenského předáka Rudých Khmerů, prohlásil: ´Soud musí předvolat všechny cizince, kteří v tom mají prsty, bez jediné výjimky Snowden potvrzuje, že britské a americké tajné služby stojí za vznikem teroristické skupin radikálních islamistů ISIL. USA a Británie = alKajda http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4458-snowden-potvrzuje-ze-britske-a-americke-tajne-sluzby-stoji -za-vznikem-isil

gabreta ( 24. listopadu 2015 17:39 )

S tím souhlasím. Ale aby Anglickej pilot neměl průšvih, že zlikvidoval ostřelovače, kterej střílel na Kurdský milice, proti kterým útočí Turci, člen NATO!!

Zobrazit celou diskusi