Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

George Bush provdal vnučku! Prominentní dceruška si brala vojáka

Autor: lm - 
23. listopadu 2015
14:23

Bývalý americký prezident George H. W. Bush provdal vnučku! Navzdory zranění a nemoci, jedenadevadesátiletý politik na veselku dorazil, aby své milované Marshall udělal radost. A jak to probíhalo?

Marshall Bush (29) se vdávala v sobotu na Floridě. Dívka z prominentní rodiny si brala za muže Nicka Rossiho, bývalého námořnického důstojníka, který si momentálně doplňuje vzdělání na univerzitě. Marshall je dcerou Marvina Bushe (59), významného podnikatele a nejmladšího syna bývalého prezidenta USA.

Na veselce nemohla chybět celá rozvětvená rodina Bushů. Dorazil i dědeček George H. W. Bush (91), 41. prezident USA. Bývalý politik trpí Parkinsonovou chorobou a je na vozíčku. Navíc musí nosit anatomickou krční podpěru, protože si v červenci při pádu zlomil krční obratel. Ani to mu ale nezabránilo v tom, aby na svatbu své vnučky dorazil a pořádně si ji užil. Navíc dorazil i jeho syn a další, v pořadí 43. exprezident USA, George W. Bush (69).

Celá recepce se nesla v modré a bílé, tradičních barvách „nejúspěšnější politické dynastie v americké historii“. Svatebčané také dostali doutníky s monogramy novomanželů. Jak veselka probíhala se můžete podívat v galerii.

bum-bala-bum ( 23. listopadu 2015 15:27 )

Škaredá nevěsta, škaredé šaty, škaredí hosté, odporní Busháci. Celá famílie je úchylná a krevežíznivá. Hnus. Doufám, že se po těch doutníkách pos.rali všichni dohromady. Bushovým můžeme úpděkovat za to co se dnes v Evropě děje, to byli oni co začli válku s Irákem, to byli oni co vše rozvrtali, hazjzlové to jsou.

Zobrazit celou diskusi