Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krutá smrt Abdelhamida Abaaouda: Strůjce pařížských útoků byl střelen do hlavy a rozmetán granáty

Autor: lm - 
21. listopadu 2015
05:00

Vysmátá bestie je po smrti! Strůjce pařížských útoků Abdelhamid Abaaoud (†27) zemřel při sedmihodinové středeční razii v bytě v Saint-Denis. A jeho odchod ze světa rozhodně není nic pro slabé povahy!

Abaaoud zemřel při sedmihodinové přestřelce s policií, během které bezpečnostní složky vypálily asi pět tisíc nábojů. Ze světa ho sprovodil policejní odstřelovač, který ho zasáhl kulkou do hlavy. Jeho tělo bylo posléze rozmetáno na cucky granáty, které dovnitř naházela zásahová jednotka při dobývaní bytu. Kvůli tomu trvalo 24 hodin, než ho s pomocí slin a kousků kůže identifikovali a všichni si mohli alespoň trochu oddychnout.

Spolu s Abaaoudem zemřeli dva lidé. Jedním z nich je sestřenice Hasna Aitboulahcenová. Její identitu v pátek oficiálně potvrdila prokuratura. Totožnost třetího těla je neznámá. Nejdříve média uváděla, že jsou to ženské pozůstatky, podle prokuratury je to ale zřejmě muž. Nejspíš šlo o sebevražedného atentátníka, který na svém těle odpálil výbušniny a zabil i Hasnu Aitboulahcenovou.

Francouzi se nyní zabývají tím, jak Abaaoud dokázal bez povšimnutí vklouznout do Francie a žít tu, zatímco si všichni mysleli, že je v Sýrii. Do Evropy se mu takto podařilo dostat nejspíš vícekrát. Bezpečnostní experti to označili za „obrovské selhání“.

jm51 ( 21. listopadu 2015 17:18 )

frantaklika ( 21. listopadu 2015 16:05 )

teroristy pochytat živé, zavřít do nějaké špinavé vlhké cely kde by ch*cali a s*rali pod sebe a záběry vysílat přes online webkamery, ať džihádisté vidí že existuje taky jiná varianta než nebe a 60 pannen

newworldorder ( 21. listopadu 2015 15:03 )

Pro ty který rozumí anglicky https://www.youtube.com/watch?v=0OF0MKYhMkA http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6894-v ideo-viktor-orban-nazyva-priliv-migrantu-zradnym-spiknutim-za-marginalizaci-narodnich-statu Co myslíte skončí jako Kenedy?

realistaii ( 21. listopadu 2015 12:36 )

vedení islámského terorismu je ve Washingtonu ,kdy tam uděláte pořádek ? Turci za pomoci CIA převezli do své nemocnice šéfa Islámského státu Al- Baghdadiho, kde ho léčí po leteckém útoku. http://mycommonsensepolitics.net/index.php/war-on-terror-2/40-on-the-battle-field/4020-cia-moves-wou nded-isis-head-to-turkish-hospital-after-iraq-air-attack USA otevřeně podporují teroristy po celém světě a fašisty na Ukrajině http://www.novarepublika.cz/2015/10/usa-otevrene-podporuji-teroristy-po.html Američtí "instruktoři", kteří bojují proti Asadovi, mají velice podobné nášivky na maskáčích, jako teroristé z ISIS. http://www.zerohedge.com/news/2015-09-30/new-patch-us-troops-fighting-isis…-looks-isis-logo Spojenci pod vedením USA shodili syrským povstalcům munici Zdroj: http://www.denik.cz/ze_sveta/spojenci-pod-vedenim-usa-shodili-syrskym-povstalcum-munici-20151012.htm l USA = světový terorista NO1 zakladatel islámského terorismu ,USA fašismus přiznává ,že cvičí teroristy v boji proti demokraticky zvolenému Asadovi ,USA okamžitě označit za teroristický stát a jeho spojence za kolaboranty s teroristy USA fašistická diktatura jasně přiznává k vytváření teroristických jednotek proti legitimní vládě Sýrie ,každá oběť války v Sýrii je oběťí fašismu USA a západu http://www.denik.cz/ze_sveta/mccain-rusko-utocilo-na-lidi-vycvicene-cia-20151002.html Hillary Clinton: USA financovaly al-Káidu 15. 2. 2015 USA od doby sovětsko-afghánské války financovaly al-Káidu http://www.novarepublika.cz/2015/02/hillary-clinton-usa-financovaly-al-kaidu.html John Kerry udržuje spojení s al-Kájdou, kterou USA i nadále financují. Účastní se zabíjení páchaných islamisty občanskou válku v arabských zemích puče muslimského bratrstva vyvolaly USA Vůdci arabských revolt se školili za americké peníze http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/231298-vudci-arabskych-revolt-se-skolili-za -americke-penize.html?ref=boxD Řada mladých vůdců nynějš

jiri.k ( 21. listopadu 2015 12:27 )

Tak to je ještě nádhera, pošel rychle, ale ještě tam měli pustit toulavé psy, aby ten nepořádek uklidili a ještě to zveřejnit, aby jejich následovníci si snad nemysleli, že budou pohřbeni v souladu s muslimskými tradicemi, ale že jejich mršiny budou buď předhozeny toulavým fenám a nebo zlikvidovány v kafilerce společně s pošlými vepři.

Zobrazit celou diskusi