Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

V domě, kde dostali teroristy, našli po dni a půl další tělo! Patřilo ženě

Autor: shp - 
20. listopadu 2015
11:30

V domě na pařížském předměstí Saint-Denis, v němž se ukrývali teroristé včetně strůjce útoku Abdelhamida Abaaouda a sebevražedné atentátnice Hasny Aitboulahcen, našla policie třetí tělo. Zatím je jasné jenom to, že jde o mrtvolu ženy. Její identita je stále záhadou.

O nálezu těla informoval server BBC s tím, že ostatky byly nalezeny v noci ze čtvrtka na pátek, když vyšetřovatelé dům prohledávali kvůli dalším důkazům. Na místě našli batoh, v němž byl pas Hasny, která se při obléhání domu odpálila.

Při zátahu byl zabit i organizátor krvavých útoků, které si vyžádaly 129 obětí, terorista Abdelhamid Abaaoud. Při útoku na něj vypálili policisté 5 000 tisíc kulek. Zabit však byl zásahem odstřelovače přímo do hlavy.

Jeho identifikaci pak ztěžovalo to, že jeho tělo následně rozmetal na kusy policejní granát. Zda nově nalezené ženské tělo patřilo další atentátnici, nebylo potvrzeno, ale zatím tomu vše nasvědčuje.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ivoadler ( 20. listopadu 2015 14:47 )

Po dni našli další jeden a půl těla? Nebo je to obráceně? Dobrý, ne?

rodrigues ( 20. listopadu 2015 12:16 )

Při útoku na něj vypálili policisté 5 000 tisíc kulek. To má být kvíz, milá redakce Blesku? Je to 5000x1000 kulek? Nebo je jen redaktor blb a mělo to být pět tisíc, neboli 5000 kulek?

Zobrazit celou diskusi