Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Teroristovi se zasekla zbraň, žena útok v Paříži zázrakem přežila

Autor: shp - 
19. listopadu 2015
08:22

Po zuby ozbrojený terorista kráčí ulicemi Paříže a rozsévá smrt. Jeho cílem je i restaurace, kterou pokropí sprchou kulek s jediným záměrem: zabít co nejvíc lidí. Jenže v okamžiku, kdy mu do cesty vběhne žena, se mu zasekne zbraň. Oběť se skrývá a jako zázrakem přežívá.

Neminul, žena přesto přežila. Teroristův kalašnikov totiž nevystřelil. Zbraň "proslavená" svou poruchovostí dostála své nevalné pověsti. Ženě, která unikla doslova hrobníkovi z lopaty, to zachránilo život.

Video z restaurace zachycuje, jak smršť kulek ničí její interiér. Lidé utíkají o život a schovávají se. Dojemná je snaha číšnice, která vlastním tělem přikrývá zraněnou postarší ženu, aby ji ochránila.

Video  Žena zázrakem přežila teroristovu střelbu. Zasekla se mu zbraň.  - Youtube.com
Video se připravuje ...
Restaurací prolétlo podle Daily Mailu, který nahrávku získal, přinejmenším 30 kulek. Jako zázrakem nikdo nebyl uvnitř zabit, minimálně pět lidí ale utrpělo střelná zranění.

Záznam nyní analyzuje francouzská police, která se snaží získat další stopy po teroristech. Z bezpečnostních důvodů nechce prozradit, který z džihádistů je na záznamu.

Dle Daily Mailu jde ale o 26letého Belgičana Salaha Abdeslama. Ten je podle všeho stále na útěku před policií. Jeho bratr Ibrahim se odpálil u fotbalového stadionu. Celkem zemřelo při teroristických útocích 13. listopadu 129 nevinných lidí.

jiri.k ( 19. listopadu 2015 14:06 )

Já bych se dokonce přikláněl k tomu, pojmenovávat to středním rodem, protože v tomto případě jako by ten mužský rod jakoby zlidšťoval. Napsal bych, že to chcíplo, zdechlo, pošlo.....mršina byla zlikvidována v kafilerce, protože to něco muslimskýho stejně vzniklo takto https://www.youtube.com/watch?v=pwsJB1nhtf0

dfghjk ( 19. listopadu 2015 14:01 )

Blbý teroristi zdá se nečtou blesk, jinak by přece museli vědět, že kalašnikov je proslulý svou nespolehlivostí a pořídili by si něco lepšího.

tgbg ( 19. listopadu 2015 12:42 )

 Zaplať Pán Bůh, že se mu ten ruský krám zasekl. Rusáci rozsévají smrt po celém světě: Kalašnikov.

renoli ( 19. listopadu 2015 11:10 )

Blesku ... pokud píšete o někom, že "zemřel", předpokládá se, že zemřel člověk nebo nějak vážený tvor. Pokud však jde o smrt živočišného odpadu, o kterém tu píšete, volte výraz jaký mu náleží, a to "chcípl" nebo "zdechl".

vasek666 ( 19. listopadu 2015 11:10 )

 Video smazáno. Důvod?

Zobrazit celou diskusi